shlem 8759 Napisano Petak u 09:16 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Drugari imate li koga na institutu, potrebna pomoć jednom detetu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3588 Napisano Petak u 09:17 Drug član, 2056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Koji deo i sta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8759 Napisano Petak u 09:49 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ništa precizno to je od moje snahe rodbina, čim saznam pišem u PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3588 Napisano Petak u 10:00 Drug član, 2056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi je tamo na plucnom al ima i drugih pa nesto valjda moze pomoci. Ako su sad tamo, znam sigurno da on radi sutra noc. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...