nigda_vz 14 Napisano Sreda u 15:24 U prolazu, 0 postova Lokacija: Varazdin Motocikl: KTM 1290SA R Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, Nikola(30) iz Varazdina. Ovo mi je 6ta sezona kako vozim, skupio sam preko 100k km. Prvo Z750s, nakon toga XT1200Z, i trenutno 1290SA R. Vecinom se cura i ja vozimo sami. Tako smo prosli vecinu Srbije, Bosne, C.Gore, Albanije, Makedonije...Ove godine je plan Rumunjska, Grcka, a ako bude vremena i Turska. Vec duze vremena "kradem" ideje iz Vasih putopisa, pa sam se odlucio i registrirati... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 621 Napisano Sreda u 15:27 Zainteresovan, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Imenjace, dobro dosao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 28 Napisano Sreda u 16:35 U prolazu, 65 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 230 Napisano Sreda u 16:44 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, taman da počneš i ti da postavljaš svoje putopise ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2766 Napisano Sreda u 16:48 Drug član, 1034 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao.Jedno pitanje, jesi li na jamahi ti menjao vizir, i kako si bio zadovoljan sa vizirom sa slike?? Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8264 Napisano Sreda u 16:56 Drug član, 1736 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nigda_vz 14 Napisano Sreda u 17:24 U prolazu, 0 postova Lokacija: Varazdin Motocikl: KTM 1290SA R Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Krmco je napisao: Dobrodošao. Jedno pitanje, jesi li na jamahi ti menjao vizir, i kako si bio zadovoljan sa vizirom sa slike?? Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Ovo na slici je Givi Airflow. Od kad je on na motoru, vizir na kacigi sam zatvarao jedino ako pada kisa. Spustene naocale u kacigi, otvoren vizir, i mozes voziti 200kmh autocestom do dok ne ostanes bez goriva Znam da je ruzan, ali itekako radi posao...prije njega sam imao originalan vizir, i razlika je ogromna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11591 Napisano Sreda u 17:27 Ne silazi, 2685 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 257 Napisano Sreda u 18:43 Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 85 Napisano Sreda u 19:27 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8375 Napisano Sreda u 20:07 Drug član, 570 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Sreda u 20:55 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2766 Napisano Sreda u 22:21 Drug član, 1034 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na slici je Givi Airflow. Od kad je on na motoru, vizir na kacigi sam zatvarao jedino ako pada kisa. Spustene naocale u kacigi, otvoren vizir, i mozes voziti 200kmh autocestom do dok ne ostanes bez goriva Znam da je ruzan, ali itekako radi posao...prije njega sam imao originalan vizir, i razlika je ogromna.E to me interesuje, imao sam ga na stromu. Baš tako, 150 na auto putu sa otvorenim vizirom na kacigi, a Air Flow spušten skroz.Hvala na info Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...