Bojan_87 45 Napisano pre 23 sati U prolazu, 15 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja izgoreh Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 104 Napisano pre 23 sati U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Отишли на хани мун 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1396 Napisano pre 23 sati Zainteresovan, 280 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno čekam detaljan info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 151 Napisano pre 22 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, vojakis je napisao: Zadnjih 14 sati nema nikakvog obavestenja,čudo. Keeping up with Searcherkas’ love life Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 151 Napisano pre 22 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, dule2812 je napisao: Отишли на хани мун Čime “otišli”, majke ti, č i m e? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 151 Napisano pre 22 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Bojan_87 je napisao: I ja izgoreh Sent from my iPhone using Tapatalk Jesi li otvorio bolovanje, ne reče nam? Ja sve ćutim jer čekam tebe, pa da počnem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 104 Napisano pre 22 sati U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Čime “otišli”, majke ti, č i m e? Добро је па има ово Е на крају, због риме - извини било је јаче од менеПа са КТМ-ом, само Вам фали једно седиштеSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 151 Napisano pre 22 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, dule2812 je napisao: Добро је па има ово Е на крају, због риме - извини било је јаче од мене Па са КТМ-ом, само Вам фали једно седиште Sent from my iPhone using Tapatalk Ne diraj mi simpija aloo, samo ja smem da se zezam na taj racun cekam ovog kolegu da javi sta je uradio za bolovanje, kad dokaze da je otvorio, eto mene, pripremite kokice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4998 Napisano pre 22 sati Nemanja Stojanović, 1527 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to i bila fora, da joj dečko vozi KTM pa da nemaju čime da idu... Brzo se uklopila, moram da je pohvalim 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4753 Napisano pre 22 sati Drug član, 1211 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Searcherka2025 je napisao: Čime “otišli”, majke ti, č i m e? Kako čime? Pa sa motorče! Kamo Ti Motorče ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 151 Napisano pre 22 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Skittles je napisao: Mislim da je to i bila fora, da joj dečko vozi KTM pa da nemaju čime da idu... Brzo se uklopila, moram da je pohvalim Nego sta sam, zovite me adminka p.s. ko mi dira simpija leti s foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 151 Napisano pre 22 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Alexandra995 je napisao: Kako čime? Pa sa motorče! Kamo Ti Motorče ? Volim gir power, ti smes da ga zezas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1396 Napisano pre 22 sati Zainteresovan, 280 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi priču, traži simpatiju, ovo, ono, odjednom preuzima forum i pretvara ga u Dating, postaje admin, banuje ljude sa foruma. U pravu ste bili, UDBA! 1 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 151 Napisano pre 22 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Luka9905 je napisao: Pazi priču, traži simpatiju, ovo, ono, odjednom preuzima forum i pretvara ga u Dating, postaje admin, banuje ljude sa foruma. U pravu ste bili, UDBA! Kume, ti ne smes protiv mene, obrisi sad ovo. Momentalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1396 Napisano pre 22 sati Zainteresovan, 280 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Searcherka2025 said: Kume, ti ne smes protiv mene, obrisi sad ovo. Momentalno Ha ha ha, šala, šala... Nego, jesam li ti pričao o Viber grupi nekada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 104 Napisano pre 22 sati U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 151 Napisano pre 22 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Luka9905 je napisao: Ha ha ha, šala, šala... Nego, jesam li ti pričao o Viber grupi nekada? Mislila sam da si me vec “okacio” tamo…medjutim, ako nisi, bolje da se ne mesam- svi znate da cu i viber da izotimam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 151 Napisano pre 22 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, dule2812 je napisao: Sent from my iPhone using Tapatalk Nisi u toku, kum hoce da me ubaci u bajkersku viber grupu a ne zna da cu i tamo da povedem slovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 104 Napisano pre 21 sati U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Хахах, знам ја за ту вибер групу врло добро јер смо због те исте могао да попијем неку каменицу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 151 Napisano pre 21 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dule2812 je napisao: Хахах, знам ја за ту вибер групу врло добро јер смо због те исте могао да попијем неку каменицу Nista ne brini, kad preuzmem, bices zasticen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 104 Napisano pre 21 sati U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ма ако треба попићу и неку каменицу зарад љубави па макар и туђе Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5981 Napisano pre 21 sati Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Searcherka2025 je napisao: Čime “otišli”, majke ti, č i m e? Oooo, ova gospoja mi se svidja !!! Postaje "nasa" , pljuje po ktm... Korak br 2 ! Nauciti je da je i bmw GS smece ! Dobro, i Pezo ! 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 151 Napisano pre 21 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Oooo, ova gospoja mi se svidja !!! Postaje "nasa" , pljuje po ktm... Korak br 2 ! Nauciti je da je i bmw GS smece ! Dobro, i Pezo ! Na kraju cu I da ostanem vasa kad mi simpi bude video sta sve lupetaram ovde…zato me ne vucite za jezik i strpite se, meni je najteze treunutno!!!1! p.s. simpija I KTM od danas na dalje smem da sprdam samo ja. Kome nije jasno? Svima nam je jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4998 Napisano pre 21 sati Nemanja Stojanović, 1527 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan BMW je u moto svetu isto šta i u auto svetu, precenjen bavarac, ne zna se šta je ređe da bmw auto da migavac il da se bmw motor javi kolegi na putu. Koliko vidim tu se razume jer zna šta je Alfa Moto Honda je auto Toyota, neuništiva, pouzdana, konzervativna, drže cenu polovnjaci. Yamaha je Wagen, ima za svakoga po nešto, generalno dobri. Suzuki je Suzuki, japanac za siromašne. Kawasaki je Ford, tu je da Suzuki ne bi bio najgori od "velike četvorke". 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 151 Napisano pre 21 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, dule2812 je napisao: Ма ако треба попићу и неку каменицу зарад љубави па макар и туђе Sent from my iPhone using Tapatalk Tenk ju tenk ju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...