aldinvilić 2 Napisano Ponedeljak u 21:27 U prolazu, 28 postova Lokacija: Kotor Varos Motocikl: Piaggio nrg 50ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ja rjesim jedan problem drugi se javi krenulo mi se desavat da nesto zvecka u mašini pa sa ja skido prenos gledo i kada ga palim bez remenice rolnica itd opet zuje da li moze to biti da su mi se lezajevi radilice sje*ali jer i kada guram radilicu lijevo desno na strani variomata cuje se da ima lufta i koje su posljedice vožnje sa lošim ležajevima i koliko dugo ce odprilike on moci paliti i normalno raditi, skuter je 2t Piaggio nrg preso je 23 hiljada kilometara molim ako neko zna sta mu je da li je do lezajevi ili do nečeg drugog bio bih mu zahvalan da napise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 191 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 195 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Kod cvajtakta kad crknu ležajevi radilice onda mašina radi bučno ,jer novi ležajevi se pod prstima okreću nečujno ,a loši škripe i šušte . To je moje iskustvo koje imam sa tomosima. Sećam se da su karike znale da zveckaju kad se potroše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...