t12=tiptronik 0 Napisano Mart 15 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, motocikl pali na dugme bez problema, međutim kada probam da ga upalim na gurku točak zablokira na nekih sekund do dva i onda sam od sebe počene da se okreće bez da vergla mašinu, kao da se kvačilo pritisnulo samo od sebe, u pitanju je klx 650c '94, da li neko ima iskustva sa time, ne znam da li je to normalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3164 Napisano Mart 15 8-bit, 1920 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Noviji motori imaju slipper clutch, koji sprečava blokadu zadnjeg točka i ponaša se baš kako si opisao. Međutim mislim da to nije slučaj i sa tvojim klx-om, tako da... verovatno lamele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
t12=tiptronik 0 Napisano Mart 15 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan I meni je čudno da tako star motor ima taj mehanizam, međutim kvačilo radi perfektno motor ne mrda ni milimetar kada se ubaci u brzinu prilikom kretanja, a i kada se odvoji odvoji skroz, dostiže do 150kmh bez problema, mogao bi i više samo što je on i na toj brzini nestabilan jako, ima lufta još 1500rpm pri toj brzini u 5-oj, ali hvala na odgovoru ispitaću još Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3164 Napisano Mart 15 8-bit, 1920 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije teško da otvoriš to i proveriš. Ne moraš ni ulje ispuštati, samo ga obori na bok. Izmeri debljinu lamela i čeličnih ploča. Ako su ploče potamnele i ispolirane možeš ih malo prešmirglati da dobiju teksturu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7351 Napisano Mart 16 Drug član, 3099 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ubaci u petu i probaj da kreneš. Stisni prednju kočnicu. Ako se gasi, lamele su u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1858 Napisano Mart 17 Drug član, 667 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Kaakvi su tebi lančanici? Pogotovo prednji? Lanac dovoljno zategnut? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...