Pedja Ča 1391 Napisano Februar 13 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam pisao na forumu ,a vidim ima i drugih koji dele to misljenje. Kacige sam uvek kupovao od ljudi sto dovoze od preko. Razlika u ceni je poprilicna...imaju dobar izbor u vise cenovnih rangova. Uostalom svu opremu sam tako kupovao do sada. Skoro sam kupio zeni: kacigu shark,potkapu,jaknu,pantalone,kozne rukavice,cizme...sve platio manje od 700e Sto se tice same teme...probao sam vise flipova i ni jedna mi nije legla...full face je druga prica. Mislim da je bolje kupiti za odredjeni novac full face kvalitetniju nego flipovku nekvalitetniju...ali opet stvar izbora. Izmedju srednje i nize klase kvaliteta nije mala razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3566 Napisano Februar 13 BJB Maxi Scooter Club, 1167 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Pedja Ča je napisao: Vec sam pisao na forumu ,a vidim ima i drugih koji dele to misljenje. Kacige sam uvek kupovao od ljudi sto dovoze od preko. Razlika u ceni je poprilicna... Pa uvek i za sve je šverc jeftiniji od redovne prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1391 Napisano Februar 13 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jasta. Ja nisam gadljiv na sverc cak malo i volim Jbj ga za iste pare kupis mnogo bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...