idanijel 1815 Napisano Mart 9 (promenjeno) Drug član, 842 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki gsf 650 Bandit 2007 g model za ubrizgavanjem goriva. 25kw i može se voziti sa A2 kategorijom. Drugi vlasnik,a prvi u Srb kod mene je od 2017g i dva puta sam ga registrovao,reg je trenutno do kraja jula. Nisu potrebna ulaganja da bi se vozio. Lanac odličan,guma zadnja Michelin road 5 prešla 1500km. Ulje ,filter ,ulje u vilama promenjeno u avgustu 2024g.ima originalni suzuki nosač za givi monokey plaćen finih 150e,Mra vizir 120e,LSL kreš padovi,štitnik hladnjaka,polirane su felne, aku je odličan ima 2 ključa,pali radi odlično.ulje ne troši(ne znam dali neki gsf uopšte troši) cena nadam se da neću u temu nerealnih 3650e Sent from my RMX2202 using Tapatalk Promenio Mart 9 član idanijel 7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 120 Napisano Mart 9 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda, cena po meni realna. Srecna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23617 Napisano Mart 9 Integrisan, 9945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema omaske sa tim agregatom, suzukijev biser 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4992 Napisano Mart 10 Drug član, 1555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Brate koja lepota, nemam uslove za motor sigurno do kraja ove godine... inace bi ovo bilo 1/1 pun pogodak Srecna prodaja drug. Motor ti je PRELEP 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23617 Napisano Mart 10 Integrisan, 9945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sta posle? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1815 Napisano Mart 10 Drug član, 842 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Dosadio mi,al ću se kajati verovatno,uzeo strom 650 k8 . Bandit nije još na polovni automobil.Sent from my RMX2202 using Tapatalk 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23617 Napisano Mart 10 Integrisan, 9945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma neka se menja, kako ces znati drugacije, mozda ti bas ta koncepcija odgovara. U zdravlju da se vozis 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1815 Napisano Mart 14 Drug član, 842 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Cena na bj 3450e Suzuki gsf 650 bandit A2 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki gsf 650 bandit A2, 2007. godište, Naked, vozilo prešlo 55000 km, Pećinci. Cena 3.650 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my RMX2202 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1815 Napisano Mart 21 Drug član, 842 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan 3350eSent from my RMX2202 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1815 Napisano Mart 25 Drug član, 842 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Za mene čudno da je ovoliko na oglasu.al ok. Prvi došao i odneo [emoji kaže kupac iz Subotice ova suzuki radi kao honda 16]Sent from my RMX2202 using Tapatalk 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...