sst 141 Napisano Mart 3 U prolazu, 43 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, ima li kolega iz Kragujevca i okoline za kraće i duže vožnje? Položio sam u maju, prešao nekih 8.000 km, dnevne ture po Srbiji i delom offroad. Uživam u lepim predelima, krivinama i makadamu, volim da pojurim po magistrali. Ove godine su u planu Bosna, Crna Gora i Hrvatska uzduž i popreko Makedonija i Grčka Rumunija Alpi – Italija, Slovenija, Austrija Javite se da organizujemo kraće ture za upoznavanje. Sezonu bih sada za vikend otvorio ovom rutom https://ridewithgps.com/routes/49862715?privacy_code=razrl7dJR2ga9e7HGAFOAnWW0CWss2Vh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antonov 59 Napisano Utorak u 12:18 U prolazu, 24 postova Motocikl: Yamaha XVS 1300A Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, ima naravno, samo ne vozim off road, makadam ako su radovi na putu pa se mora, drugačiji tip motora kod mene. Za koji dan si planirao vožnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 141 Napisano Utorak u 17:42 U prolazu, 43 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo @Antonov Planirao sam sada nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antonov 59 Napisano Utorak u 22:00 U prolazu, 24 postova Motocikl: Yamaha XVS 1300A Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Za nedelju bi mogla vožnja. Imam predlog, pišem ti u dm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...