deda54 164 Napisano Petak u 13:15 U prolazu, 43 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ZoraNS je napisao: Update 2.0 Da bi se izbegla situacija u kojoj to ostavlja utisak kao kompenzacija domaćinima za njihovu gostoljubivost, moglao bi da se uradi mali performans odnosno "donatorski event" (što bi bilo simpatično i za medije) sa dve kutije za priloge - jednu na kojoj bi pisalo "Za Rio Tinto" (u koju bi se ubacivale razne gadosti, fotkice političara lobista i sl) i druga na kojoj bi pisalo "Rio Tinto marš iz Srbije" u koju bi se davali prilozi za tu borbu i ljude koji će nas ugostiti. Umesto svadbarskih ruzmarina donatori bi mogli da dobiju mali glogov kolac (teško će ih naći toliko, ali baš svi znaju kako izgleda glog ) da krvopije iz RT i njihovi domaći plaćenici dobiju simboličnu poruku... Ako mislite da je to OK, javite predlog tamošnjim bajkerima - organizatorima (ali NE Zlatku) da pripreme dve kutije sa takvim natpisima (i gomilicu malih kolčića opciono).... Javljeno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fika Bg 441 Napisano Petak u 13:22 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: F 800 gs Prijavi odgovor kao problematičan 13 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 102 Napisano Petak u 15:01 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan da ne odemo puno u off , ali koji program ili aplikaciju koristite za ove slicice ako nije tajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20073 Napisano Petak u 15:13 Integrisan, 8629 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fika-gpt. Mi kažemo, on napravi 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12657 Napisano Petak u 15:27 Drug član, 1324 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Гоша je napisao: Kad pominješ "povratak", video sam jedan baner nekog iz Sremske Mitrovice, da li neko zna nešto o Pećincima? to je nas Mitrovački plan, gradjani Srema setaju jedni do drugih i onda se dočekuju, uglavnom su srednjoskolci organiozatori. Sta mislite da na nalepnici bude po srpski, onako seljački kako bi ih dočekali ljudi seljaci , da bude z"inat NE"Š KOPATI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12657 Napisano Petak u 15:30 Drug član, 1324 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan A jebem ti , ako dolazi Zaklina mora da se opere Afrika , a taman izgleda kao sto bi trebala, prljavo i opasno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5961 Napisano Petak u 15:38 Drug član, 862 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, deda54 je napisao: Javljeno Molim te samo povratnu informaciju da li će prihvatiti i pripremiti taj "performans" ili ne. Čisto da znamo da li treba da ponesem(o) nešto za kutiju "ZA Rio Tinto" da ne dođemo baš praznih koferfa za njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajkokobajko 53 Napisano Petak u 16:00 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Fika Bg je napisao: Izvinjavam se na kvalitetu, na telefonu sam ga kreirao. Ali, meni ovako nešto prodje kroz glavu. Prosto i jednostavno. Može da se ubaci i neka krvava ruka, pijuk, rovokopač... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 164 Napisano Petak u 16:21 U prolazu, 43 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, ZoraNS je napisao: Molim te samo povratnu informaciju da li će prihvatiti i pripremiti taj "performans" ili ne. Čisto da znamo da li treba da ponesem(o) nešto za kutiju "ZA Rio Tinto" da ne dođemo baš praznih koferfa za njih Prihvaceno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 318 Napisano Petak u 16:56 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Stižu nalepnice 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20073 Napisano Petak u 17:05 Integrisan, 8629 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj ove NĆT KPT... Da ostanu duže na motoru!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 46 Napisano Petak u 17:16 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite? 2 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20073 Napisano Petak u 17:23 Integrisan, 8629 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni lično je bliza ona prethodna estetika, ali jb mene, svaka sa ovom porukom je prava! Čak i ne moramo svi isto, još jače je da se šarenimo, uz jednu poruku! Printajte sve živo! Okreni obrni, bajkeri ili svi, ћирилицом ili latinicom, NEĆE KOPATI. Nego, rezervišem dve, oću jednu i za auto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16506 Napisano Petak u 17:27 (promenjeno) Misbehave Responsibly, 1666 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, azlatic said: Stižu nalepnice Šolc ja ad-akta, neki drugi još uvek nisu. bolje da piše ovako: Svi ko jedan, svi na Drinu Rio Tinto, kopat nećeš Mr'š u pizdu materinu ! a može i ličnije Svi ko jedan, svi na Drinu Aloo, ALEK ! kopat nećeš ! Mr'š u pizdu materinu ! Ajd kad već kenjam da ide đuture, u paketu Sviđa mi se ovo rešenje bez samoglasnika, modernistička varijanta. Ono Fika BG-ovo, vidim sviđa se ljudima, OK. Kapiram odakle dolazi inspiracija vizuelnog doživljaja (Japan, Koreja) i tu je već generacijski jaz. Matoriji će tu da vide previše elemenat soc-realističkog u slikarstvu i skulpturi. Pride, bajkeri "štite" eskavator pa mi logički postavka ne odgovara. A kako god i ko god napravio, pozdravljam trud i gledamo se u nedelju. Promenio Petak u 17:29 član drs 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20073 Napisano Petak u 17:29 Integrisan, 8629 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auuu... Ovako obično ja filozofiram! Dodjes piće ekipi na after partiju za kaznu! Al ova sa Alekom... DOoooBrrraa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 318 Napisano Petak u 17:50 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je već urađeno, nemam mogućnosti više ništa OVo su PVC samolepive, odličan kvalitet, trajaće bar 3-4 godine uz sve vremenske uslove... To radi moj drugar... Ja mogu samo na običnom muflon papiru ali one nisu trajne, voda ih skida... Tako da što se tiče nalepnica, sad samo ovo imam.... Nisam stigao više da se zanimam sa pripremom za štampu, imao sam haotičnu nedelju... Sutra autom u Sopot, u nedelju motorom Nedeljice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 46 Napisano Petak u 17:53 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Napravicu ja sutra ove moje. Nekih 100 komada. Pa ko bude hteo delim ih u Sapcu kad se sretnemo. Pozdrav i vidimo se u nedelju u 10h OMW pumpa Sabac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 318 Napisano Petak u 18:24 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste videli ovu objavu? https://www.instagram.com/stories/mk_brezjak_boys/3583154726515249220?utm_source=ig_story_item_share&igsh=OWQ2bjZqZTJ0ZXE3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 46 Napisano Petak u 18:31 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro. Sasvim legitimno. Ali to ne znaci da nece biti protestne voznje ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos81 73 Napisano Petak u 18:40 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan mozda malo kakim al graficki gledano cini mi se da bi bajkeri trebalo da budu okrenuti ka tom bageru, jer se od njega branimo... ovako izgleda kao da bajkeri stite bager 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16506 Napisano Petak u 18:51 Misbehave Responsibly, 1666 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, azlatic said: OVo su PVC samolepive, odličan kvalitet, trajaće bar 3-4 godine uz sve vremenske uslove... Crni čoveče ! pu, pu, pu - daleko bilo ; s'mesta da s'pomeriš, triput oko stola optršiš i dve čašice rakije naiskap popiješ ! 3-4 nedelje to je realno da potraje. Kakve te godine spopale, evo još se krstim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzoa 77 Napisano Petak u 19:44 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel 1100T Prijavi odgovor kao problematičan Kasno Marko na Kosovo stize. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el alexandro 1 Napisano Petak u 19:58 U prolazu, 6 postova Lokacija: beograd Motocikl: kymco people gt300i Prijavi odgovor kao problematičan Znači skup 8.30 u nedelju na Zmaju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fika Bg 441 Napisano Petak u 21:01 (promenjeno) U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: F 800 gs Prijavi odgovor kao problematičan @Milos81 @drs slazem se. @midnightdk program je chat-gpt...Vukasin @vulens je trazio vizual kao i ja pre neki dan, za mreže, al smo slabi sa kreativcima u ovom deljenju. Stoga zbudzih ovo u gpt-u na brzaka, al zbog limitiranog broja besplatnih pokusaja (posle ti trazi da platis) ne mogu nista dalje da ispravljam. Ako neko ima placenu verziju neka se igra pa nek podeli sta je napravio. Mene licno vise raduje sto idemo tamo da se solidarnost i energija siri a nalepnice i vizuali su samo lep ali manje bitan dodatak. Promenio Petak u 21:02 član Fika Bg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 46 Napisano Petak u 21:17 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, vulens said: Sta mislite? Ja pravim ovakvih nalepnica po 50 kom. Sve dogovoreno. I kao sto kazu ostali bitna je voznja i podrska gradjanima u borbi protiv rio tinta. Kome se ne svidja nalepnica ne mora da je zalepi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...