DUSAN 111 5 Napisano pre 4 sati (promenjeno) U prolazu, 20 postova Lokacija: beograd Motocikl: Bmw r1150gs honda fireblade suzuki dr650 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ima vise tema o ovome, posebno od forumasa Lalajka koji je detaljno sve vece servise objasnio. Ali opet nece biti na odmet jos jedna tema. Hocu da budem sig.da sam dobro sinhronizaciju kucista gasa uradio, tj. tek treba da uradim. Svecice su dobre, filter vazduha sam zamenio, nastelovao sam ventile, tps senzor je na 0.360v. Ostaje mi sinhronizacija ubrizgavanja. Napravicu aparat za sinhronizaciju od creva prikucanog na dasku, jer smatram da je taj sistem najbolji. Znacila bi pomoc kolega sa foruma ko se razume u ovu temu da onako uprosto opise , za sta svaki srafic na kucistu za ubrizgavanje sluzi. I koji je postupak samog stelovanja kucista. Hocu da nastelujem dok je gas na 3500,4000 obrtaja. Ja to zamisljam tako da zagrejem masinu na 4 crte, i prikacim creva na kuciste i onda dam gas na blizu 4000 obrtaja, i vidim nivo ulja na aparatu za sinh. Da li se nesto jos radi, odsrafljuje, pre ove radnje? I za sta svaki srafic sluzi na kucistu ubrizgavanja to me zanima. Hvala vam na pomoci znacila bi meni, a i u buducnosti ostalim forumasima Promenio pre 4 sati član DUSAN 111 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2711 Napisano pre 1 sat Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Prvo idi kod nekog ko to zna da radi, pa ako ne zapamtis ti zapisuj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...