Danko 193 Napisano Subota u 19:50 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/27/2025 at 9:22 PM, Robi said: Ovako, kako si obeležio ovde Kad planiraš neku rutu koja je zimi zatvorena, na Google Mapsu imaš opciju "Depart at", i onda uneseš neki datum u julu/avgustu kada je put sigurno otvoren, i dobiješ mogućnost da rutiraš kroz put koji je trenutno zatvoren. 3 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5745 Napisano Subota u 19:53 Drug član, 1688 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa ne lazi ?! Odlicna fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 92 Napisano juče u 12:55 (promenjeno) Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Evo da pridodam i ja malo informacija, planiramo nas 3-4 isto Dolomite pocetkom Jula, i ovo nam je za sada ruta: 1. BG -> Novo Mesto SLO (04.07 Petak) 472km 4h30m; 50e 2. Novo Mesto SLO -> Villach (05.07 Subota) 170km 1h40m; 50e-100e 3. Villach -> Brixen (06.07 Nedelja) 303km, 4h40m; 120e-150e 4. Brixen -> Bolzano (07.07 Ponedeljak) 262km, 4h40m; 50e-100e 5. Bolzano -> Bassano Del Grappa (08.07 Utorak) 270km, 5h; 50e-100e 6. Bassano Del Grappa -> Tolmezzo (09.07 Sreda) 272km 4h30m; 50e-100e 7. Tolmezzo -> Novo Mesto (10.07 Cetvrtak) 257km 2h30m; 50e 8. Novo Mesto -> Beograd (11.07 Petak) 472km 4h30m sa sve nekim okvirnim cenama sa bukinga Zanemarite sliku ka Trstu, spava se u Tolmezzu u povratku pa opet na Villach da se kupi u Luisu sta treba. Promenio juče u 12:56 član dusantomic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 193 Napisano juče u 14:31 (promenjeno) Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, dusantomic said: Evo da pridodam i ja malo informacija, planiramo nas 3-4 isto Dolomite pocetkom Jula, i ovo nam je za sada ruta: 1. BG -> Novo Mesto SLO (04.07 Petak) 472km 4h30m; 50e 2. Novo Mesto SLO -> Villach (05.07 Subota) 170km 1h40m; 50e-100e 3. Villach -> Brixen (06.07 Nedelja) 303km, 4h40m; 120e-150e 4. Brixen -> Bolzano (07.07 Ponedeljak) 262km, 4h40m; 50e-100e 5. Bolzano -> Bassano Del Grappa (08.07 Utorak) 270km, 5h; 50e-100e 6. Bassano Del Grappa -> Tolmezzo (09.07 Sreda) 272km 4h30m; 50e-100e 7. Tolmezzo -> Novo Mesto (10.07 Cetvrtak) 257km 2h30m; 50e 8. Novo Mesto -> Beograd (11.07 Petak) 472km 4h30m sa sve nekim okvirnim cenama sa bukinga Zbog čega imate ove dane gde vozite samo dva sata? Na primer da dođete direktno od Beograda do Villacha je 6 sati prilično lagane vožnje, ne vidim logiku da spavate u Novom Mestu (i to oba puta). Promenio juče u 14:43 član Danko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 92 Napisano juče u 15:01 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Zbog čega imate ove dane gde vozite samo dva sata? Na primer da dođete direktno od Beograda do Villacha je 6 sati prilično lagane vožnje, ne vidim logiku da spavate u Novom Mestu (i to oba puta). U suštini da bi smo imali vremena da rucamo i da se mozda okupamo u jezeru, a takodje i u luisu cemo sigurno 1h izgubiti a subotom radi do 6 to stajanje nam nine obavezno, jos se oko toga dogovaramo jer ako idemo u luis u povratku onda u dolasku mozemo direktno u villah.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 944 Napisano pre 23 sati (promenjeno) Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Pod brojem 7. Ako vam je cilj što prije do Novog mesta, onda OK. Kao ČOIS ( čovek od iskustva ) ja bih dodao nešto ovako:. Na pola puta od Tolmezzo do SLO granice ( Chiusaforte) vam je skretanje za Sella Neveu, jedan odličan prevoj, koji se spusta direktno na jezero Predil izpod istozvanog prevoja. Na prevoj ( odmah sa druge strane je put na Mangart - ne preporučujem) i nazad u Tarvisio i preko Arnoldsteina u Austriju i u Louis. Nazad u Kranjsku goru preko prevoja Korensko sedlo...od K.gore do NM dva sata lagano. Uzput vam je Bled 10 minuta izvan rute. Promenio pre 23 sati član Tedybear 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 193 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, dusantomic said: U suštini da bi smo imali vremena da rucamo i da se mozda okupamo u jezeru, a takodje i u luisu cemo sigurno 1h izgubiti a subotom radi do 6 to stajanje nam nine obavezno, jos se oko toga dogovaramo jer ako idemo u luis u povratku onda u dolasku mozemo direktno u villah. Bezveze je da zbog ručka gubite ceo jedan dan, radije bi na brzinu jeo na pumpi sendvič nego da moram da spavam ekstra noć zbog toga. A što se tiče kupovine, logičnije je da to uradite u povratku, pa i ako uzmete nešto kabastije, lakše je poneti, nego da vucarate to ceo put. Na povratku za ručak je moja preporuka Grahor u Sežani, ili Domačija Novak u blizini Novog Mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 92 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Tedybear je napisao: Pod brojem 7. Ako vam je cilj što prije do Novog mesta, onda OK. Kao ČOIS ( čovek od iskustva ) ja bih dodao nešto ovako:. Na pola puta od Tolmezzo do SLO granice ( Chiusaforte) vam je skretanje za Sella Neveu, jedan odličan prevoj, koji se spusta direktno na jezero Predil izpod istozvanog prevoja. Na prevoj ( odmah sa druge strane je put na Mangart - ne preporučujem) i nazad u Tarvisio i preko Arnoldsteina u Austriju i u Louis. Nazad u Kranjsku goru preko prevoja Korensko sedlo...od K.gore do NM dva sata lagano. Uzput vam je Bled 10 minuta izvan rute. Izmenio sam rutu prema savetima, videcemo da li cemo seci negde u SLO put ili cemo pravac BG! Hvala COI. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 92 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Danko je napisao: Bezveze je da zbog ručka gubite ceo jedan dan, radije bi na brzinu jeo na pumpi sendvič nego da moram da spavam ekstra noć zbog toga. A što se tiče kupovine, logičnije je da to uradite u povratku, pa i ako uzmete nešto kabastije, lakše je poneti, nego da vucarate to ceo put. Na povratku za ručak je moja preporuka Grahor u Sežani, ili Domačija Novak u blizini Novog Mesta. Tako je, razmisljamo se, ako u povratku svracamo u Louis, onda cemo sigurno u cugu do Villah. Povratak nebi bilo lose preseci negde cisto da se ne sprzimo, ali videcemo kako u realnosti ovo bude izgledalo, jer su sve KM i satnice sa aplikacije MyRoute pa ne znam koliko je realno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5745 Napisano pre 17 sati Drug član, 1688 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se poklopimo s datumom , pa odvozamo bar zajedno tamo i vamo ? A tamo kud koji mili moji Koliko vas ide ? Se uklopimo da idemo kolima s prikolicom , ako me ovi moji ispale ( a velike su sanse ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 92 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se poklopimo s datumom , pa odvozamo bar zajedno tamo i vamo ? A tamo kud koji mili moji Koliko vas ide ? Se uklopimo da idemo kolima s prikolicom , ako me ovi moji ispale ( a velike su sanse ) Nas je 3 ili 4, ali sto da ne, mi smo uvek za druatvo. Jedino sa prikolicom ne ostavlja mi se auto 7 dana mada ako kreces istim datumom mozda bi ti se neko od nasih prikljucio.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...