Miki972 1 Napisano Februar 9, 2009 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ili menjam ovu kacigu, marka M2R velichina XL. Kuplljena nova proshle godine, a zatim sam je ofarbao. Kaciga je zashticena debljim, visoko kvalitetnim dvokomponetnim auto lakom. Iako su me savetovali da kupim L velichinu ipak sam kupio XL i pogreshio. Ako neko, mozda, ima isti ili slichan model kacige L-velichine, a treba mu XL, nek se javi. Ne mari ako je malo i izgrebana jer cu kacigu svakako ponovo farbati, u istu shemu , ali da bude novija i ochuvana iznutra. A, moze i prodaja..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para za kacigu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena za kacigu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Joooooj ljudi dajte neke kacige za nas sa manjom glavom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednu Schubert speed " L " al mi se javite na PP da ne smetam ovde coveku... ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki972 1 Napisano Mart 4, 2009 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena za kacigu? 4000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba kaciga.Gde se nalazite -ti i kaciga? Ja sam u Beogradu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximilijan 8 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kaciga, steta sto si je oslabio tim farbanjem. Auto boje i lakovi nagrizaju strukturu kacige i oslabljuju je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su te price za oslabljivanje gluposti! pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki972 1 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kaciga, steta sto si je oslabio tim farbanjem. Auto boje i lakovi nagrizaju strukturu kacige i oslabljuju je Drugar, ne znam ko ti je to rekao, ali ovo jednostavno nema veze sa istinom..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 22, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan oce li prestati vishe sa oslabljivanjem , koje nebuloze ... p.s. zashto formulu farbaju ako ce je oslabiti farbanjem ona je cela od kompozitnih materijala ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 22, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kaciga, steta sto si je oslabio tim farbanjem. Auto boje i lakovi nagrizaju strukturu kacige i oslabljuju je ??? ??? ??? "Zanimljivo" da ne kazem smesno...!! :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki972 1 Napisano Jun 4, 2009 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupih sebi drugu kacigu, odgovarajuce velichine. Ova je i dalje za prodaju (3000 DIN) XL velichina, a moze i zamena za neko koferche ili letnju moto jaknu (XL). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...