Darko Mihajlovic 5545 Napisano pre 11 sati Drug član, 1622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Sony 4 , 500 gb. Nije cipovan . Odnet na ciscenje pre mesec dana i sada je apsolutno tih .. Uz konzolu dva dzojstika , malo ostecene pecurke , ali rade... 160e https://i.postimg.cc/YCc775FS/173909974955151-750a14ea-b5d1-43be-bcc5-01c673f3abb7.jpg[/img ] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1791 Napisano pre 9 sati Drug član, 898 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Idu li neke igrice uz njega? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 383 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam par maglenki onih skupih pa ako moze zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5545 Napisano pre 8 sati Drug član, 1622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Gile je napisao: Idu li neke igrice uz njega? Pitacu klinca pa javljam...gde znam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5545 Napisano pre 8 sati Drug član, 1622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, kingdrom je napisao: Imam par maglenki onih skupih pa ako moze zamena? To je ono sto mi treba !!! Ali ako nemas 6 pari - nista od dogovora 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5545 Napisano pre 2 sati Drug član, 1622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Gile je napisao: Idu li neke igrice uz njega? Ima fortnite , rocket ligu i te neke instalirane jos... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 383 Napisano pre 52 minuta Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Darko Mihajlovic said: Ali ako nemas 6 pari - nista od dogovora Kad nabavim 6 par, to mi dovoljno za učešće za mazdu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...