KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Octobar 16, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan mislkjena su nam drugacija ...samo da znas da mi je veoma zao sto si sa punim auto morao da dolazis kada organizatori nisu odradili berzu...ali druze ti si radnik i radis sta ti gazda u ovom slucaju Marko kaze i to radis za pare i mislim da nije u redu da se zalis...svi mi radimo za pare neko je radnik neko gazda neko se kad je i gazda ponasa ko radnik a neko ne... za komentare o berzama itd sam dobio bas od Srdjana iz Five tako da ne moras bas i njemu da budes advokat...sa njim se cujem svaki dan i sve sto imam jamu kazem i on to zna... Vas nisam pozvao jer sam Vas zadnje 3 berze zvao i svaki put je bio neji drugi odgovor...mislim da na kraju treba pismenim putem da se pozovete da biste dosli... a sto se kolicine robe koju nosite tice i otpremnica pa ne morate celu radnju da prenesete...pa marko je u Bgd na berzu dosao sa koferom i lepo je podelio tel.izreklamirao se pokazao uzorke i ti ljudi su ga posle zvali...ne vidim sto bi morali Vi da punite ceo auto... P.S. i Srdjanu iz Five je pakao da pise otprmnice i da pakuje robu i da pravi popis itd...pa ipak je sve to radio kada sam mu ja nosio opremu na Berzu u NS i na Berzu u BGD i po skupovima i ne vidim nista lose u tome...pogotovu ne vidim nista lose za njega jer sam mu dosta toga i prodao tako noseci po skupovima njegovu robu... Pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jebe..mu mater, pa ajde svi da nepricamo. Mislim da mora da se napravi paralela izmedju rada i drugarstva. Nece jedno i drugo na ovaj nacin. Mislim da nije ok.Ja sam prvi najebao na ovom forumu zbog nekog tamo i zakljucano je ime prodavnice. Zbog nekog rekla-kazala. Ti si Deki upoznat sa celom situacijom. Svaka cast na trudu i organizaciji moto-berze ali vidis da nešto ne funkcionise kako treba. Treba naći razlog ili nesto izmeniti. Marko ( PEGAZ) je poceo sa ovakvom prezentacijom i kao vlasnik radi onako kako misli da je najbolje. Ja tebe iskreno gledam kao konkurenciju i ako radis to iz hobija i pri tom si mi prijatelj. Jeste problem spakovati i raspakovati opremu i izloziti na berzi nekoj prodavnici moto opreme,poneti papire o poreklu, racune... Znam da ti to gledas drugacije i znam da ti je stalo da berza zaživi ali jbg, treba mozda još vremena. Evo ja cu da probijem led ako je nekog sramota da kaze o razmeni robe. Pegaz i Fiva su radili kompezaciju neke opreme, opremu koju ja trenutno nisam imao porucivao sam iz Pegaza. Ti si uzimao robu od mene, ja prodavao tvoje potkape, po meni mislim da je to ok saradnja. Sad pocinje svima da bude tesno. I dalje ljudi kupuju i narucuju iz LOUISA jel misle da je to naj naj boji izbor, a da pitas nekog da mi nadje oficijalni sajt za FLM, PROBIKER, ILI VANNUCHI, ja bi ga u nogu poljubio. Svako traži za sebe najbolji put,moraš malo da se smiris inače ćes da prsnes.. P.S. Dodji u subotu do radnje,čekam te. E DA, evo kako je lako napraviti svoj brend. Kupis ALPINESTAR jaknu,posaljes gde i LOUIS i kazeš da oces istu takvu.. Ako sam pogresno u ovoj temi postavio slike,izvinjavam se politici foruma.Uklonite ih :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Novosadska berza ima trziste,grad nije mali a svakog dana je sve vise motora na ulicama a slicnog organizovanja nema.Problem je to sto treba naci stalnu i sigurnu lokaciju i naravno,malo to razglasiti a ne samo da dolazimo nas 20tak sa BJBa.Ako je nama "kupcima" stalo i organizujemo takmicenje u pikadu i slicne sadrzaje da se privuku ljudi(cak smo razmisljali i da raspalimo rostilj ili skuvamo pasulj) kako Marko Pegaz ili Misika kao prodavci nisu zainteresovani?Pa kome je u krajnjem slucaju interes da to zazivi?Sta reci osim ovo je Srbija i ovde je sve naopako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pakistan je cudo, sve prave! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...