vulens 17 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je bmw f650gs 2008godiste Sa montiranim bocnim nosacima rep izgleda ovako E sad treba mi nosac za ovaj kofer isto je touratech-ov kofer A on od dole izgleda ovako... I bio je "nabudzen" na ovakav nosac, koji se polomio kao sto se vidi... Ako neko ima nosac ili neko kulturno resenje javite mi.. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2835 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 4921 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да ти неко одради плочу на CNC. Нека буде дебља и од алуминијума, исти облик без рупа. Може и инокс.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 17 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, Krokodilo said: Да ти неко одради плочу на CNC. Нека буде дебља и од алуминијума, исти облик без рупа. Може и инокс. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Pre bih kupio gotovu nego da mi neko pravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2835 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 4921 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre bih kupio gotovu nego da mi neko pravi... Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...