zoleprole 65 Napisano Januar 29 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko od kolega iz Novog Sada da preporuči tehnički pregled i registraciju u NS-u za motocikl, znam da je to manje više svugde slično, ali sam mislio možda se neki kolega sa foruma bavi tim poslom pa da ostane u familiji, ako nije dozvoljeno reklamiranje na forumu, može poruka u inbox. Hvala i vidimo se u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 65 Napisano Sreda u 13:37 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam sva tehnička u Novom sadu, i svi se drže zajedno, 4000 din, samo na dva mesta su povoljniji, ima za 3600 i za 3500 din. Pošto mi nisu platili da ih reklamiram neću napisati koji su, ako nekog interesuje može na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7751 Napisano Sreda u 13:42 Drug član, 3189 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Kartel... Može im se. "Žalite se upravi.“ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 65 Napisano Sreda u 14:01 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam na drugom mestu, ali napisaću i ovde, razlika između registracije na tehničkom pregledu i odlaska u MUP je tačno 2000 din. Eto ko voli da uštedi, meni je to više od 10% uštede na moj iznos registracije. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6110 Napisano Sreda u 14:24 Drug član, 2098 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U mom slučaju, u Nišu, bila je još veća razlika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 642 Napisano Sreda u 14:36 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ja sve registrujem u AutoRad u Ilirskoj jer me ne drkaju nizašta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 65 Napisano Sreda u 14:37 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je procentualno tu negde isto. Nisam još samo bio siguran da li može da se generišu uplatnice preko e-uprave pa da se uplati elektronski bez provizije, onda bi moglo i tu još koji 100-200 din da se uštedi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 65 Napisano Sreda u 14:39 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, grof said: Ja sve registrujem u AutoRad u Ilirskoj jer me ne drkaju nizašta. Ja kola registrujem na tehničkom jer mislim da ne uzimaju skoro nikakvu proviziju za kola, a i komplikovanije mi je ići kolima u MUP, ali motor je sasvim druga priča. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 65 Napisano Sreda u 14:42 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Nema šta da te drkaju, predaš na šalteru tehnički, polisu i 2 uplatnice i dobiješ nalepnicu, jedino ne znam da li bude gužva, ja kad sam bio oko podneva nije bilo nikog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10724 Napisano Sreda u 14:46 Ne silazi, 2400 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vidim razliku između kola i motora. Možda ima, ne znam... Moje prvo produženje rege na Kawi: Led H4 sijalica, dodatni migavci na štitnicima ruku, Leo Vince bez db kilera i atesta, nosači bočnih kofera itd. Gledaju me dal sam lud..."meni rekli da ovo prolazi" I prošlo... Od tada, sve radim kod njih. Na sledećoj regi sam ispoštovao koliko toliko, zamenio led H4 za običnu, prekrio migavce, stavio pravljeni db kiler, da budem fin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 65 Napisano Sreda u 14:49 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Jel su ti tražili i prvu pomoć? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10724 Napisano Sreda u 14:53 (promenjeno) Ne silazi, 2400 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nosim je ispod sedišta. I za auto, i za motor, gledam da budem bar 99 % ispravan, da imam svu opremu itd. Promenio Sreda u 14:55 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 65 Napisano Sreda u 15:03 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pitao preko telefona kada sam zakazivao tehnički za motor, jel moram da skidam kofere i bisage, našta su mi rekli ako su fabrički ne mora, pa sam pomislio a kako oni znaju da li su koferi fabrički ili nisu na motoru iz 1997 god? Nisam skinuo zadnji kofer, i kada sam otišao samo su mi rekli da ispraznim da ga mogu slikati. Samo sam ostavio prvu pomoć u njemu. Inače imam kožni kofer i bisage, standardne za crusere i chopere, koji naravno nisu fabrički. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 65 Napisano Sreda u 15:20 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, Blaza said: Ja ne vidim razliku između kola i motora. Možda ima, ne znam... Moje prvo produženje rege na Kawi: Led H4 sijalica, dodatni migavci na štitnicima ruku, Leo Vince bez db kilera i atesta, nosači bočnih kofera itd. Gledaju me dal sam lud..."meni rekli da ovo prolazi" I prošlo... Od tada, sve radim kod njih. Na sledećoj regi sam ispoštovao koliko toliko, zamenio led H4 za običnu, prekrio migavce, stavio pravljeni db kiler, da budem fin... Na tehničkom su mi rekli cifru za komplet registraciju koja je taman veća za 2000 din nego što mi je izračunao kalkulator na sajtu, a kada sam za auto proverio bila je skoro ista cifra, zato mislim da za kola ne uzimaju tako veliku proviziju, a mislim da ovi gde ja idem ne uzimaju uopšte proviziju jer su jeftiniji od drugih i još dobijem popust na tehnički jer kod njih uradim i redovan servis, u pitanju je ovlašćeni servis iz Novog Sada i to za više brendova, novosadjani verovatno znaju ko je u pitanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7751 Napisano Sreda u 17:14 Drug član, 3189 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ne znamo. Evo mene sad baš zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1927 Napisano Sreda u 18:26 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, grof je napisao: Ja sve registrujem u AutoRad u Ilirskoj jer me ne drkaju nizašta. Ja neki dan kod njih ali prvi put na Temerinskom putu,bliže mi.Tražili da kamufliram maglenke i još kažu da moguće da ubuduće neće moći akrap Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 642 Napisano Četvrtak u 07:18 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, JevtaNS said: Ja neki dan kod njih ali prvi put na Temerinskom putu,bliže mi.Tražili da kamufliram maglenke i još kažu da moguće da ubuduće neće moći akrap Zato i idem u Ilirsku, nikad ta drkanja. Sve je ok samo da je vozilo ispravno, i led sijalice i nestandardni žmigavci i aftermarket auspuh. Više mi znači da sve završim na jednom mestu i tehnički i registraciju i da me na tehničkom ne drkaju i ne uništavaju mi auto kako su pokušali na jednom, nego da li ću da platim 1000 ili 2000 manje ili više na godišnjem nivou. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 65 Napisano Četvrtak u 07:44 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Ne znamo. Evo mene sad baš zanima Na putu za Zrenjanin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...