dzefri 34 Napisano Utorak u 14:12 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Automobil u dobrom stanju, redovno odrzavan i garaziran. Ima par ostecenja od gradske voznje. Sluzio nas je besprekorno ali zbog prosirenja porodice uzeli smo veci auto. Novi akumulator, i gume relativno nove. Registrovan do Jula. Srecna kupovina Kod mene vec 6 god. Za kolege moze mala korekcija cene, 0643197697 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10314 Napisano Utorak u 14:16 Ne silazi, 2357 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan A cena ? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 206 Napisano Utorak u 14:33 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa mala korekcija!Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10314 Napisano Utorak u 14:34 Ne silazi, 2357 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo, i hvala. Nego, napiši cifru... Ili ja ne vidim... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9041 Napisano Utorak u 15:10 4_tocka_i_karoserija, 1965 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ako može samo prvo @Darko Mihajlovic da pojasni je li ovo Mazda, ili je možda Peugeot? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 34 Napisano Utorak u 15:13 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E moja greska cena 2700e 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 34 Napisano Utorak u 15:14 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto da dodam ovo je verzija sa potcinkovanim limom tako da je limarija dobra 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4877 Napisano pre 10 sati Drug član, 1038 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan On 1/28/2025 at 4:14 PM, dzefri said: I jos nesto da dodam ovo je verzija sa potcinkovanim limom tako da je limarija dobra Ovo je najbitnija stvar na koju treba obratiti pažnju kod ovog modela. Problem sa rđom je razlog zašto ja nisam kupio ovu Mazdu kad sam kupovao auto, ali da znam da je to sređeno, ne bih se dvoumio u ovom cenovnom rangu šta bih uzeo! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 34 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Forsberg said: Ovo je najbitnija stvar na koju treba obratiti pažnju kod ovog modela. Problem sa rđom je razlog zašto ja nisam kupio ovu Mazdu kad sam kupovao auto, ali da znam da je to sređeno, ne bih se dvoumio u ovom cenovnom rangu šta bih uzeo! Bas tako. Mislim da su od 2006 krenuli sa potcinkovanim limom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...