nenad_vl 0 Napisano Utorak u 11:25 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Kupio sam ovaj motor prije dve nedelje. Pokušavao sam ga upaliti ali nisam mogao, delom zato što sam se plašio da ću se povrediti jer sam bio bez opreme a delom zato što mi je prvi put. Poslušao sam savet prethodnog vlasnika da kurblu šutam samo kada je u krutoj poziciji. Kasnije sam i na internetu malo istražio kako se to radi. Međutim, došao je i tata u pomoć pa mislim da je on bio malo agresivniji i nešto se desilo i karter je pukao. Ako neko ima neki savet tipa šta se radi kad se ovako nešto desi, zašto se to desilo ili kako i gde to mogu da saniram. Šaljem par slika u prilogu. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2837 Napisano Utorak u 11:54 Ne silazi, 4922 postova Prijavi odgovor kao problematičan Квар није безазлен и није јефтин. Треба да се растури агрегат и то поступно, прво странично декло па после ако треба и на пола.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_vl 0 Napisano Utorak u 12:08 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam i da kvačilo ne odvaja. Prije nego što se ovo desilo primetio sam da kurbla često preskoče ali ne znam da li je to neki mehanizam koji to radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2837 Napisano Utorak u 21:24 Ne silazi, 4922 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да постоји цео склоп који преноси снагу курбле. И овај мотор пали одмах, очигледно је веома запуштен, сервисирање кросева се ради на радне саате, не на преџене километре.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...