Krosadzija 0 Napisano Petak u 15:13 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Planiram kupovinu motora budzet mi je oko 3000e i interesuju me modeli navedeni u naslovu. Visok sam 183, tezak 110kg ne planiram neka duga putovanja(vozanje oko 200km) i solo cu da se vozam. Hteo bih da bude udoban i da moze da povuce moju kilazu kad je to potrebno. Sta me savetujete kao najbolji izbor za mene od navedenih modela i prednosti i mane modela koje sam naveo. Svima unapred hvala i ako ima jos koji primerak kao touring, enduro sto bi mogao da zadovolji moje uslove slobodno preporucite. Promenio Petak u 15:17 član Krosadzija Ispravljanje teksta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Viktor94 1 Napisano Nedelja u 15:06 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od godišta, ali za te pare teško da ćeš naći nešto od navedenih modela u dobrom i očuvanom stanju. Suzuki mi je na prvom mestu zbog održavanja, ali oluja je oko +-4000e 1. V Storm 650 2. Fazer posle od 2004. 3. tdm 900 4. Diversion 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćusti 86 Napisano Nedelja u 17:08 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 600ccm Prijavi odgovor kao problematičan Posle 8 godina posedovanja Yamahe FZ6s (2006) i slicne fizicke gradje (malo sam i jaci) mogu samo da kazem da ne razmisljas previse, udjes na oglase i pregrmis 500-tinak evra razlike izmedju tvog budzeta i cene u oglasima. Salu na stranu, motor se stvarno besprekorno pokazao, nikakve probleme za 8 godina nisam imao, samo redovno odrzavanje i teraj!! Nek ti je srecna kupovina i bezbroj bezbednih kilometara! ps: jeste 600ccm, ali definitivno nije za pocetnika (ne znam koliko dugo vozis) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2287 Napisano Nedelja u 20:46 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kakvu vožnju tražiš.Fazer ima više snage i bolji je za agresivniju vožnju od Stroma.Strom je V agregat, milina za vožnju ali nije trkač. Malo uspravnije sedenje.Ja sam 181 imam oko 90kg i Fazer mi je ok. Doduše jako kratko sam ga probao.Sa Stromovima sam svaki dan i za mene je kao saliven.3000€ je cifra sa najviše motora u pretrazi i cifra za koju se može naleteti na krš pa 3x meri jednom seci. Koji god uzmeš nemaš greške samo prelomi šta ti treba jer to nisu isti motori tj. ni toliko slični. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 270 Napisano Ponedeljak u 07:42 (promenjeno) Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, posedovao sam Fazer 600 S2 I Vstrom 650 XT ... Yamaha: Dobre strane: Dizajn, kočnice, zvuk( uz male prepravke ), oštrina agregata pri većim obrtajima Loše strane: Izduvi ispod sedišta znaju da greju prilikom gradske vožnje, ergonomija( u direktnom poređenju sa 650), zaštita od vetra sa fabričkim vizirom, moraš da ga držiš iznad 6k rpm da bi imao kakve takve performanse ispod toga je tanak a sve preko 6k je pesma Suzuki: Dobre strane: konfor( fizički je veći motor pa samim tim ima i više mesta za manevrisanje u sedištu ), udobnost, 19" prednji točak ( odličan za naše KRŠ puteve ), V2 agregat povlači iz podruma...odličan menjač, veliki izbor dodatne opreme Loše strane: nedostaje desetak konja prilikom dinamične vožnje opterećenog motora u brdu, kočnice ( lošije u odnosu na redizajnirani Fazer S2, bolje nego na inicijalnom modelu ), malo se šta dešava preko 7k rpm ( nije ti bitno ukoliko voziš lagano ), težina...bez opreme je 213kg+roll bar, koferi, maglenke...( oseti se prilikom manevrisanja u garaži ), žbice na felnama umeju da koroziraju ma kako održavao motor( samo XT varijanta ) Nadam se da sam pomogao, Srećna kupovina Promenio Ponedeljak u 08:17 član easy and slow 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10618 Napisano juče u 08:02 Hronični Motociklopata, 7367 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan uzmi u obzir ove modele: Suzuki Bandit 650s Kawasaki ER6f, Versys 650 Honda CBF 600s 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17594 Napisano juče u 08:41 Integrisan, 5184 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi u obzir i GSR 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10618 Napisano juče u 09:48 Hronični Motociklopata, 7367 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan GSR je golać, ispada iz igre jbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1633 Napisano juče u 14:20 Drug član, 1019 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Versys 650 tesko krsten ima do 3000 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...