Endurac 961 Napisano Januar 23 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ako neko prodaje vhf/Uhf duobander ili eventualno samo Uhf, mobilnu radio stanicu (za vozilo) nek javne. Moze i motorola gm300 a moze i sa vfo. 0637716465 Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1772 Napisano Januar 23 Drug član, 1218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da vidim, imam jednu Motorolu. Sad dal' je Uhf ili Vhf bemliga, javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 206 Napisano Januar 23 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan UHF je tvoja, na 0,7m Imam i ja jednu mislim da je GM 140 ili 160, na istom opsegu...a imam i baofeng neku kinezaru, vata sve živo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1772 Napisano Januar 24 Drug član, 1218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Vojkan je napisao: UHF je tvoja, na 0,7m Imam i ja jednu mislim da je GM 140 ili 160, na istom opsegu...a imam i baofeng neku kinezaru, vata sve živo Ne ne, ja sam moju 0.7m prodao, ovo je od pokojnog burazera Motorola Gm300 na 2m, radila u Beotaksiju. Sad sam je našao, dugo stoji, on je sebi poslednjih par godina uzeo bio noviju. Ovoj vidim originalni dzek za struju fali pa su neke žice izvedene. Ona znači dodje Vhf, što kolegi ne odgovara. Ako nekome štima cena je 5000din 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 206 Napisano Januar 24 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da, 2m ako je beo taxi, a kolegi ako igra UHF na 0.7m može da me kontaktiraПослато са M2101K9G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Januar 24 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugar sada kupio neku radio stanicu (kinesku) rucnu, izadje na vikendicu i tu sada hvata razne signale i ljude sa svih strana ali ja ne kapiram sta se prica tu? Kao kakvo je vreme gde, ko je odakle i tako to, neka prozivka, ne kapiram nista. U redu oko nekih nepogoda recimo ili kao za vreme bombardovanja sto se komuniciralo ali ovo je sada kao neki hobi oa me zanima da neko objasni malo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 961 Napisano Januar 25 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugar sada kupio neku radio stanicu (kinesku) rucnu, izadje na vikendicu i tu sada hvata razne signale i ljude sa svih strana ali ja ne kapiram sta se prica tu? Kao kakvo je vreme gde, ko je odakle i tako to, neka prozivka, ne kapiram nista. U redu oko nekih nepogoda recimo ili kao za vreme bombardovanja sto se komuniciralo ali ovo je sada kao neki hobi oa me zanima da neko objasni malo.Kolega i ja pravimo yt emisiju na mom moto kanalu, dosta uvodnog će da pokrijemo ako te ne mrzi da sacekas malko. Oboje sno radioamateri vec 20+ godina a bili smo i u mrezi za opasnost pri (organu). Mislim ima i ovde kolega….A ovo za prozivku je vrv uhvatio PMR 6 ti kanal od 19-20h nedeljom neka samoorganizovana civilna radio mreza proverava veze. To je band gde slobodno moze da se prica. (446.100-446.200mhz).Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 961 Napisano Januar 25 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam uzeo od kolege gm340 uhf imam za sta da je iskoristim, malo je sredjujem. Nije duoband i 6 kanalna je ali za to sto mi treba posluzice. Mislim imam 30 stanica u kuci. Ako nekom trebaju mali toki voki za PMR nek javne imam par setova. Sto se gm300 tice ja sam ih na buvljaku uzimao za po 2500 din posto su sada vec 30-40 god stare pa za r amatere nemaju neku vrednost jer Quansheng koji ima 5 bandova kosta 15-20 eur nov. Da ne bude zabune gm su izvanredni uredjaji. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...