Urban Rider 1567 Napisano Januar 26 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, munje je napisao: Ja sam pre 8-9 god imao jedno takvo iskustvo. Vise komada filtera za ulje i vazduh + neke sitnice za motor koje su bile po 1 kom. Zvali me da dokazem da je za licnu upotrebu - dostavio dokaz o vlasnistvu i racune i proslo je sve ok. Hvala. Tako bi i trebalo da bude prema informaciji na sajtu Uprave carina pošto se nigde ne spominje količina delova, već samo ukupan iznos. Javiću svakako kad proverim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munje 10 Napisano Januar 26 U prolazu, 34 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Royal Enfield SM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da .. bice ti to ok. Jedini put kada sam zamalo ostao bez paketa je bilo sa delovima za dron koji sam sam pravio (ima sada vec preko 10+ godina ). Tada su me zvali da pitaju cemu sluze 4 identicna mala motora (brushless) .. pa sam se izvukao da je za potrebe izrade studentskog projekta robotike. Potpisao neka dokumenta da je za licnu upotrebu i dali su mi bez problema .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...