benjamin 9 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. i 3. hoće da se dopadnu i da nas zeznu, a 2. je prava tekstura, samo ne znam kolko ima postova ??? ??? ??? ??? aj mi razjasni zasto 1. i 3. nisu teksture? do juce uvece sam i ja bio tog mišljenja ... i onda sam shvatio da je kec neverovatno dobra tekstura a pritom i fenomenalna fotografija, koja sa velikim pravom nosi epitet profi dvojka je nekako najshvatljivija kao tekstura meni i na oko mi je najprivlačnija trojka mi nekako odskače iz cele ove serije ... nekako mi deluje mnogo smotano realizovana. ima tri detalja koja moje oko ne bi prihvatilo da se radi o profi ruku delu: kolorit, ovaj prejak odsjaj (koji se lepo mogao ublažiti primenom nekog polar filtera) , i nekako mi je cela mutna čak i u polju fokusa ... kao neki makro koji je offfocus ... a i naslov mi se bas ne uklapa ... legne mi ko neki snapshot smorenog profesionalca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan ... a i naslov mi se bas ne uklapa ... Ipak mislim da se naslov bas uklapa, zivot = voda = svetlost = fotosinteza = hrana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar 0 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. i 3. hoće da se dopadnu i da nas zeznu, a 2. je prava tekstura, samo ne znam kolko ima postova ??? ??? ??? ??? aj mi razjasni zasto 1. i 3. nisu teksture? 1. mi je već viđena a kod 3. od vode i svetla nemožeš da dođeš do teksture. aj sad ti razjasni zašto je 3. po tebi tako ubedljiva tekstura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je pod br 2 najubedljivija tekstura u akademskom smislu, jer je ceo kadar ispunjen samo njom, jednolicnom ravni koja se ponavlja, fotografija br 1 je meni licno fotografski najlepsa, a pod 3 mora da je neki diletant ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 10, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiwa zapazanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Glasao sam za No.2 "Asfalt". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShukS 1 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Takodje za "Asfalt"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1. i 3. hoće da se dopadnu i da nas zeznu, a 2. je prava tekstura, samo ne znam kolko ima postova ??? ??? ??? ??? aj mi razjasni zasto 1. i 3. nisu teksture? 1. mi je već viđena a kod 3. od vode i svetla nemožeš da dođeš do teksture. aj sad ti razjasni zašto je 3. po tebi tako ubedljiva tekstura. A ko je tebi rekao da voda i svetlo ne cine teksturu? Zasto ne gledas na kapljice kao na spanski zid I gde je to 1. vec vidjeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 1. i 3. hoće da se dopadnu i da nas zeznu, a 2. je prava tekstura, samo ne znam kolko ima postova ??? ??? ??? ??? aj mi razjasni zasto 1. i 3. nisu teksture? 1. mi je već viđena a kod 3. od vode i svetla nemožeš da dođeš do teksture. aj sad ti razjasni zašto je 3. po tebi tako ubedljiva tekstura. A ko je tebi rekao da voda i svetlo ne cine teksturu? Zasto ne gledas na kapljice kao na spanski zid I gde je to 1. vec vidjeno? Tako je, inace bi onda samo cist asfalt bio tekstura a prljav ili vlazan ne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar 0 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam glasao za 1. sta se palite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ja sam glasao za 1. sta se palite Pa ko je tebe uopste pitao za koga si glasao Opusti se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 10, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan :D Endurac, ti si totalni kralj, za svaki post po pet puta za minut izmjenis text ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan :D Endurac, ti si totalni kralj, za svaki post po pet puta za minut izmjenis text ;D A ko je tebi rekao da citas "Endurca" dok ne izmeni tekst ?!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Dosta više off-a bre :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan glasao za prvu zato sto je najbolja izvinjavam se sto ne poslah nista, u pitanju je nemilosrdni redosled prioriteta u zivotu...idem u cosak da klecim na kukuruzu malo... ali ideju sam stvarno imao, cak sam i cesalj kupio u kineskoj radnji specijalno za ovo tekmicenje, 30 dinara kod kineza to bi bilo ovako nesto: low key [b/w] varijanta closeup na dijagonalno postavljeni crni cesalj na kome je nekoliko vlasi kose i perut...podloga drvena natkasna na kojoj se ocrtavaju teksture drveta... muzicka podloga za gledanje, `...I don`t wanna lose you...` ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan I gde je to 1. vec vidjeno? u kupatilu. svejedno čestitam pobedniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Marko, tj. hitman-e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 15, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravooooo my young apprentice !!! :) i cestitam Endurcu za drugo mesto !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo hitmane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan E da jednom i moj favorit pobedi u ovim glasanjima! ;D Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Baravo Marko, bravo, bravo !!! Profici, nemojte nikada prestati, molim Vas !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 16, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Fala kolege i drugari .. odo sad da peglam counter ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 16, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan To Marko b'ate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo bravo bravo... A jel' ima jos :) Jel' Hitman daje temu ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo matori, extra fotka, ..may the force be with you.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...