Danijel Drobnjak 1 Napisano pre 13 sati (promenjeno) U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav postovani clanovi! Imam problem sa Suzuki bandit s600 2000g. Ugasio mi se tokom voznje,probao da ga upalim ma nista ni da zavergla,oterao ga kod majstora kaze karburatori,ocistio on to i nastelovao ,kad sam preuzeo motor palio narednih par puta pa ga ostavio i probao posle par sati opet nije hteo da upali,probam sa sauhom samo se odjenom cuje zvuk kao iz topa? Promenio pre 13 sati član Danijel Drobnjak Dodatak teksta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano pre 12 sati Drug član, 2778 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Prezimenjace, i ja sam Drobnjak. A pri tom mogu da pomognem. Ne znam samo kolika je distanca jer sam ja u Zrenjaninu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10576 Napisano pre 7 sati Hronični Motociklopata, 7355 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan To kad neće da zavergla nema baš nikakve veze s karburatorima, to je struja problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10392 Napisano pre 6 sati Drug član, 1536 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan A "majstor" se odmah uhvatio za karbove, koji nemaju veze sa kvarom, pošto se u struju ne razume. Mora od nečega da se živi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10576 Napisano pre 6 sati Hronični Motociklopata, 7355 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A najverovatnije se ni u karbove ne razume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10392 Napisano pre 6 sati Drug član, 1536 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam da je dopunio aku i motor je radio dok je bilo struje... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1392 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su stvarno karburatori, možda preliva, pa zamasti svećicu. Karakteristično je što kaže da pukne iz auspuha, i nakon toga muk. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17311 Napisano pre 6 sati Integrisan, 5130 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo proveri akumulator sta kaze. Onda prekidace za paljenje, killswitch, prekidac copave itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel Drobnjak 1 Napisano pre 5 sati U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, abarth_maniac je napisao: Pozdrav Prezimenjace, i ja sam Drobnjak. A pri tom mogu da pomognem. Ne znam samo kolika je distanca jer sam ja u Zrenjaninu. Kragujevac Platio bih ti put samo da mi resis ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel Drobnjak 1 Napisano pre 5 sati U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, bajker71 je napisao: Predpostavljam da je dopunio aku i motor je radio dok je bilo struje... Pogodio si to za aku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10392 Napisano pre 5 sati Drug član, 1536 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li kvasio motor, puškirao po agregatu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel Drobnjak 1 Napisano pre 5 sati U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, bajker71 je napisao: Jesi li kvasio motor, puškirao po agregatu? Ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10392 Napisano pre 5 sati Drug član, 1536 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Napuni aku i ako lepo upali i normalno radi, izmeri napon punjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel Drobnjak 1 Napisano pre 5 sati U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, bajker71 je napisao: Napuni aku i ako lepo upali i normalno radi, izmeri napon punjenja. Majstor je punio vec aku i palio je neko vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17311 Napisano pre 3 sati Integrisan, 5130 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Danijel Drobnjak said: Majstor je punio vec aku i palio je neko vreme Mozda imas los akumulator ili regler koji ti ne puni isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel Drobnjak 1 Napisano pre 3 sati U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Motorcyclist je napisao: Mozda imas los akumulator ili regler koji ti ne puni isti. Videcemo,sad sam se cuo sa majstorom,kaze probaj da prebacis na rezervu pa onda da vidimo da nije to posto je on sipao 5l a sad ima i manje od 5l ,ako nije to onda ce da proveri ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22298 Napisano pre 3 sati Integrisan, 9597 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Koji li je to majstor... To sto ne vergla nema veze sa kolicinom goriva u rezervoaru. Moj bi ti savet bio da zamenis tog sto ti popravlja, los majstor je skuplji od pokvarenog motora. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10576 Napisano pre 3 sati Hronični Motociklopata, 7355 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, Motorcyclist je napisao: Mozda imas los akumulator ili regler koji ti ne puni isti. Bandit nema regler, već klasičan alternator, neuništiva sprava 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17311 Napisano pre 3 sati Integrisan, 5130 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Sto su ti rekle kolege taj nema pojma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17311 Napisano pre 3 sati Integrisan, 5130 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Disko Nindža said: Bandit nema regler, već klasičan alternator, neuništiva sprava Nisam znao, onda moze biti i on. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10576 Napisano pre 3 sati Hronični Motociklopata, 7355 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan To retko crkava, verovatno je loš akumulator, ili kontakt, masa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel Drobnjak 1 Napisano pre 2 sati U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, N.F.S. je napisao: Koji li je to majstor... To sto ne vergla nema veze sa kolicinom goriva u rezervoaru. Moj bi ti savet bio da zamenis tog sto ti popravlja, los majstor je skuplji od pokvarenog motora. Mada on je posle pre 23 minuta, N.F.S. je napisao: Koji li je to majstor... To sto ne vergla nema veze sa kolicinom goriva u rezervoaru. Moj bi ti savet bio da zamenis tog sto ti popravlja, los majstor je skuplji od pokvarenog motora. On je verglao posle kad sam preuzeo motor,ali nece da upali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10392 Napisano pre 2 sati Drug član, 1536 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Suni malo benzina, neće da škodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel Drobnjak 1 Napisano pre 2 sati U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, bajker71 je napisao: Suni malo benzina, neće da škodi. Lepo si rekao,daj boze da je samo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10392 Napisano pre 2 sati Drug član, 1536 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Okreni slavinicu na PRE, ako ima malo goriva i misliš da su prazni karbovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...