Danijel Drobnjak 0 Napisano pre 5 sati (promenjeno) U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav postovani clanovi! Imam problem sa Suzuki bandit s600 2000g. Ugasio mi se tokom voznje,probao da ga upalim ma nista ni da zavergla,oterao ga kod majstora kaze karburatori,ocistio on to i nastelovao ,kad sam preuzeo motor palio narednih par puta pa ga ostavio i probao posle par sati opet nije hteo da upali,probam sa sauhom samo se odjenom cuje zvuk kao iz topa? Promenio pre 5 sati član Danijel Drobnjak Dodatak teksta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano pre 4 sati Drug član, 2778 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Prezimenjace, i ja sam Drobnjak. A pri tom mogu da pomognem. Ne znam samo kolika je distanca jer sam ja u Zrenjaninu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...