Jump to content

Moto Zajednica

PUN KRUG-Srbija, BiH, Hrvatska, Slovenija, Italija, Grcka, Makedonija, Srbija

Recommended Posts

• Ne silazi, 5552 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Pa doktore gde ce ti dusa ??? ???

Pa pogledaj kroz prozor kakvo je vreme, a ti nama ovde pravis zazubice sa ovim putopisom  :P :P ;)

Taman sada za ovo vreme kad nema mnogo putopisa, kad otopli bice ih koliko hoces...! :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 542 postova
  • Motocikl: GS

Pa sta reci osim, svaka cast majstore! Imam zelju da prokrstarim ovu turu ali prethodno treba naci zainteresovane. Reci mi samo Doktore, koliko km ukupno ste presli?

Pa sta reci osim, svaka cast majstore! Imam zelju da prokrstarim ovu turu ali prethodno treba naci zainteresovane. Reci mi samo Doktore, koliko km ukupno ste presli?

Presli smo 4500km + trajekt od Brindisija do patre.

Tooo caree!ulepsao si mi dan,a u Patri kazes vrucina ma jok :D 2007 sam bio tamo putovao na Zakintosu to je bila paklena vrucina.

To je bas i bilo 2007. prava elementarna nepogoda. Dosta mesta koja smo planirali da obidjemo preskocili smo zbog vrucine. Sve je gorelo, a hladovina nije postojala.

• Svrati ponekad, 423 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie

Momci svaka vam cast kako ste lepo odradili turu a jos lepse opisali. Znaci kako sam shvatio moze da me izvadi 1500 evra za takvo putovanje, bez satora.

Momci svaka vam cast kako ste lepo odradili turu a jos lepse opisali. Znaci kako sam shvatio moze da me izvadi 1500 evra za takvo putovanje, bez satora.

Naravno da moze, ali nije na odmet malo pretraziti od kuce. Ako imas nekoga u turistickoj agenciji, moze dosta da pomogne.

Svaka cast, fenomenalna ruta ;)

jedno pitanje, koliko ste platili trajekt? nisam nigdje primjetio da ste napisali....

Nisi pazljivo citao, 150e.

Evo, Lalajko je vec odgovorio.

Mi smo hteli da imamo krevet i kupatilo da se istusiramo, jer dan kad smo dolazili na trajekt i dan kad smo odlazili smo imali veliku kilometrazu, pa da bi se malo odmorili. Postoje varijante koje su jeftinije, tj. deck-ili paluba, spavas u vreci gde god nadjes zgodno mesto( hodnik, klupa, diskoteka...) ; aircraft seats-ili sala sa sedistima kao u avionu(to je kao u bioskopu) ; sobe mogu da budu sa i bez pogleda na more(mi smo hteli bez ali nije imalo pa smo uzeli sa pogledom na more).

• Svrati ponekad, 124 postova

Imas pravo, a jos sam par puta taj dio oko trajekta procitao ali nisam primjetio....ne smijem piti dok sam na netu ;D

jedno pitanje, koliko ste platili trajekt? nisam nigdje primjetio da ste napisali....

Mi smo hteli da imamo krevet i kupatilo da se istusiramo, jer dan kad smo dolazili na trajekt i dan kad smo odlazili smo imali veliku kilometrazu, pa da bi se malo odmorili. Postoje varijante koje su jeftinije, tj. deck-ili paluba, spavas u vreci gde god nadjes zgodno mesto( hodnik, klupa, diskoteka...) ; aircraft seats-ili sala sa sedistima kao u avionu(to je kao u bioskopu) ; sobe mogu da budu sa i bez pogleda na more(mi smo hteli bez ali nije imalo pa smo uzeli sa pogledom na more).

Hvala na informacijama.....znaci za 2 osobe i motor bi bilo oko 200-250 eura? Koliko se dugo putuje trajektom?

Imas pravo, a jos sam par puta taj dio oko trajekta procitao ali nisam primjetio....ne smijem piti dok sam na netu ;D

Hvala na informacijama.....znaci za 2 osobe i motor bi bilo oko 200-250 eura? Koliko se dugo putuje trajektom?

Oko 20 sati tj. od 19 uvece do 14 sutradan, iz Brindisija do Patre. Trajekt svraca u Igumenicu i na Krf.

Evo, pogledaj ovaj site

http://www.ferries.gr/

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar

Doktore, postao si "DOKTOR" sto se tice putopisa.................odlicno, ucinio si da i ja malo "putujem" u masti dok sam ovde u Africi..........zaista lepo !

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja