zoleprole 49 Napisano pre 21 sati U prolazu, 58 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi informacija kako da pošaljem mali paket za Sloveniju, ali ne znam gde da postavim. Znam da ovde nije mesto, probao sam pod "Ostalo" ali nemam opciju da započnem novu temu. Jel to zato što nemam dovoljan broj postova? Ako je to u pitanju, onda imam primedbu na to pravilo, recimo ja sam hteo da poklonim nekom sa foruma mesh navlaku za sedište, meni ne odgovara veličina, ali nemam pravo da objavljujem u temi oglasi, pa samim tim nemam pravo da poklonim nešto, što je apsurdno. Hvala na razumevanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1386 Napisano pre 15 sati Zainteresovan, 538 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz pošte slao. Čisto radi jednostavnosti otišao u Glavnu poštu Zemun Ugrinovačka ulica, koja ima i carinu odmah. Za 15-ak minuta završio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano pre 14 sati Ne silazi, 5016 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, zoleprole said: Treba mi informacija kako da pošaljem mali paket za Sloveniju, https://www.posta.rs/lat/stanovnistvo/usluga.aspx?usluga=postanske-usluge/paketske-usluge-inostranstvo/slanje-paketa-u-inostranstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 49 Napisano pre 9 sati U prolazu, 58 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Znam za to, tako sam i poslao, poslao sam mali paket 500 g sa par baletanki i Slovenci lupili 25 eur carinu, pa sam mislio neku drugu varijantu da zaobiđem carinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2660 Napisano pre 9 sati Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi nekog što ide kamionomPoslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...