dejan-bandit1200 285 Napisano Januar 6 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan Nosac kofera GIVI aluminijum - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Nosac kofera GIVI aluminijum bez srafova. odlicno stanje, sve se vidi na slikama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 243 Napisano Februar 20 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, istekao je oglas da li je ploca jos aktuelna i koja je cena. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 285 Napisano Februar 20 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan jeste aktuelna 4500din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 243 Napisano Februar 22 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da sam pronasao oglas na KP i izgleda da je monolock sistem kacenja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 285 Napisano Februar 22 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan jeste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 243 Napisano Februar 24 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, meni treba monokey. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 285 Napisano Februar 24 (promenjeno) Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam greskom GIVI M7 nova nikad montirana...ako si zainteresovan javi ide sa svojim srafovima-4500din kupljena za 5500 pre goginu i po dana Promenio Februar 24 član dejan-bandit1200 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4408 Napisano Februar 24 Drug član, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi stigao isti nosač od Baniše Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...