maza1 1386 Napisano Nedelja u 21:46 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kolege. Ima li neko aktivan i verifikovan nalog na Ricardo.ch? Treba mi da postavi pitanje prodavcu da objavi slike gde je motor na svetlu, a ne u senci. Bukvalno ima 10 slika, svaka u senci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2263 Napisano juče u 11:03 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Možda bolje da se obratiš kolegi @el classico on je gore koliko znam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4082 Napisano juče u 13:38 Drug član, 476 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, maza1 je napisao: Pozdrav Kolege. Ima li neko aktivan i verifikovan nalog na Ricardo.ch? Treba mi da postavi pitanje prodavcu da objavi slike gde je motor na svetlu, a ne u senci. Bukvalno ima 10 slika, svaka u senci. Imam ali na Tutti.ch, verovatno je i tamo oglasen. Ako treba salji link Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1386 Napisano juče u 14:36 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, vex je napisao: Imam ali na Tutti.ch, verovatno je i tamo oglasen. Ako treba salji link Hvala ti. Evo ga, "fotograf u senci" https://www.ricardo.ch/en/a/1273275756 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 844 Napisano pre 21 sati Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Екстра машинка, код нас у овом стању тешко да има за ове новце... Ако треба превоз, царина итд слободно се јави 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1386 Napisano pre 21 sati Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude nekih jasnijih slika, biće lakše razumeti. Malo je nezgodna lokacija, kod Lugana, mislim da naši vozači idu najviše Zurich, St Gallen. Barem ovi kombiji što voze radnike, a oni su mi bili uvek najpovoljniji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...