Red_Kruzing 2 Napisano Januar 3, 2025 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Apatin Motocikl: Tomos A1 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine sam položio za F kategoriju, posedujem još i AM i B kategoriju i to po novim zakonima. Najviše me interesuje oranje, setva, žetva,a upravljao bi i sa bagerom i utovarivačem. A želeo bih i sa vama da idem na traktore i radne mešine ,ako ste nešo od ovoga navedenog po profesiji, braćo moja! Promenio Januar 3, 2025 član Red_Kruzing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8196 Napisano Januar 3, 2025 Drug član, 3138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine sam položio za F kategoriju, posedujem još i AM i B kategoriju i to po novim zakonima. Najviše me interesuje oranje, setva, žetva,a upravljao bi i sa bagerom i utovarivačem. A želeo bih i sa vama da idem na traktore i radne mešine ,ako ste nešo od ovoga navedenog po profesiji, braćo moja!Vidi na agro forumu, mi ti to slaboje vozimo. Eventualno kvadove Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 2036 Napisano Januar 3, 2025 Drug član, 727 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima bogami ozbiljnih poljoprivrednih gazda među motoristima. @Red_Kruzing srećno u radu sa teškom mašinerijom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 194 Napisano Februar 11, 2025 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Odakle si?Sent from my M2102J20SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...