marcos 494 Napisano Decembar 29, 2024 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Otvaram ovu temu kako bi na jednom mestu imali zabeleženo novo poglavlje i sabrana dela jednog Fejzera, ovog puta mog Do sada sam svaki motor vozio tako da predjem 7-8000km po sezoni i ova mašina je kupljena da se predje više od toga. Nadam se da ćemo otići daleko i dalje od toga, i da ćemo lepo kliknuti, ostaje da vidimo Ukratko o motoru: Fejzer FZ1S GT verzija sa fabričkim oklopima, 47000km na satu 2009. godište i to je to što je bitno danas kada zatvaramo 2024. sezonu u novogodišnjem fazonu Sportski pozdrav 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 494 Napisano Mart 29 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ciganin je al najlepši! Bio sam na sajmu, i nažalost nisam video ni jedan motor da mi je lep, ni za jednim mi nije zaigralo srce. Mislim da ni jedan drugi motor (sem možda FZ8 i R6) ne može prići Fejzeru po lepoti i izvajnosti tela motora. Okačio sam mog Fejzerka ovde na prodaju čitav jedan dan jer ima u ponudi jedan jako dobar primerak R1200GS. Savršen je BMW, samo je ružan kao pas. I kad malo bolje pogledam i razmislim, tek ima Fejzerković i ja da se družimo I da, do sada smo prešli 4000km što je rekordno za mene jer je tek kraj marta Promenio Mart 29 član marcos 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18747 Napisano Mart 29 Integrisan, 5615 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si za FZ8 i R6 - ako pricamo o onom 2007-2009 modelu. Prelepi motori. Sada im je dizajn kerov k... na vecini modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 494 Napisano Četvrtak u 14:38 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan A sad malo ona...Pošto smo mentalno prevazišli nepristoju ponudu (r1200gs) idemo dalje! Od sada, Fejzerko postaje još bolji, i još bitnije: onakav kakog ga ja želim po mojoj meri! Spremamo se za put krajem aprila i u to ime je dihtung termostata propišao (hvala mu ko bratu), mnogo je bolje ovde nego u drugoj državi. Plan je bio da se pregleda i da se zamene stvari koje trebaju ili im je uskoro vreme. To je prešlo granicu razumnog pa tako kad je već rastavljen hajde da uradim još neke stvari. Dihtung termostata odnosno o-ring u Berelu 630 dinara i čeka se 20 radnih dana: važi. Naručio sam i tu originalnu ali ću sam premeriti i kupiti o-ring u toj meri za hidraulične mašine. Verovatno će koštati do 200 dinara. Pored toga pašće zamena ulja i filtera, svećica, rashladne tečnosti itd... Promenio Četvrtak u 14:39 član marcos 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...