pile 1008 Napisano Decembar 28, 2024 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da probam ove da se ne moram cimati od preko potrebni bočni koferi i nosači za bmw xr k49 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Decembar 29, 2024 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan zzdravo, ne znam kada si napisao za kofere.... ali ajde da odgovorim. Imam set sa Xr mog koga sam prodao.Koferi immaju bravice i kljuc za njih ako te zanima posalji PP pa se dogovaramo pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 232 Napisano Januar 17 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imam kofere u ponudi ali nisu originalni. Givi i Kappa, sa nosačima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...