Spiritwalker 35 Napisano Decembar 21, 2024 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Brat uzima bas ovaj samo zbog B kategorije, ja nisam ljubitelj, nevazno, vasa preporuka koji se najbolji pokazao, tu je neki budzet do 3000 eur mozda malo vise... Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6664 Napisano Decembar 21, 2024 Drug član, 1914 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan 250/300cc ces naci mozda u najboljem stanju za te pare, Vece kubikaze su u startu skuplje pa su i polovni skuplji. U svakom slucaju otvorite cetvoro ociju. Tricikle kupuju i voze uglavnom pocetnici, odrzavanje lose a uz to se padalo vise nego sto su obicni skuteri i motori padali. Isto sam poceo sa triciklom i isto imao ideju da uzmem polovan, kad sam video sta se sve prodaje i po kojoj ceni uzeo sam nov. Eto jos jedne opcije za prijatelja, 3000 ucesce ostalo kredit, naravno ako je u mogucnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11336 Napisano Decembar 21, 2024 Ne silazi, 2307 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da polozi za A,i kupi obican skuter.Jednostavniji je za voznju i odrzavanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...