N.F.S. 22140 Napisano Subota u 09:59 Integrisan, 9540 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... obrisao sam sliku, sta znam, da ne napravim neki "problem", ipak nemam dozvolu za deljenje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16922 Napisano Subota u 10:09 Integrisan, 5012 postova Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, N.F.S. said: .... super motoric! Okretan, agregat fin, malen gabaritno. Prijatelj prijatelja upravo osvezio svog (ofarban u belo :D), cekaju se nalepnice. Mala pikanterija , nisu umeli prodavci da mu vrate kilometrazu a pri prodaji (iskoristili naivnost kupca) crklo kao dugme za promenu, ono pored sata i zbog toga stoji uvek trenutna kilometraza (dugme za reset radi). Dodju oni na plac, pogledam motor i cutim, niko ne voli lose da cuje, vecina se i naljuti (a pitaju sta si primetio, idi probaj... ). Stalno on prica "22000 presao, ima sliku table, tek razradjeno" a motor izgleda kao da je 100K zgazio! Izvucem gumicu dugmeta a pod njim fali parce plastike koje taster, dole dublje pogura, srafcigercic, klik, klik 112000km! (Pricu sam kucnuo kako je meni recena!) Ja ne znam puno o samom modelu ali sam bas dosta istrazivao i citao, ispitivao kolege. Koliko sam cuo od kolega ovde i na netu, masina fabricki malo bucnije radi - na primer u poredjenju sa nekom Hondom i to ne bi trebala biti neka uzbuna. Hoce automatski spaner da bude za zamenu pa zna i to da utice na zvuk. Nisam fan bucnijih agregata (gpz500s) ali npr. kod VFR-a mi nije smetao zvuk zupcanika bregaste, cak sam i voleo to :). A na primer nisam voleo onaj Hondik "zvizduk" na leru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6372 Napisano Subota u 11:18 Drug član, 1814 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ti vozio 800mt Toliko melje da nista drugo ne mozes da cujes a ni da razaznas koji zvuk od cega dolazi. Najcrnje je sto se brzo naviknes pa ti se jos i svidi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4770 Napisano Subota u 11:32 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve sto nije in-line - melje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...