aca-pn 6417 Napisano Decembar 17, 2024 (promenjeno) Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan U kompletu ide aktivni Woofer TS2 snage 200w, prečnik zvučnika je 25 cm, pomera bubrege u dobrom stanju, ima par sitnih ogrebotina, centralni zvučnik TS7BQ i 4 satelita TS6 bez stalaka. Cena 180e Ko kupi i AVR iz drugog oglasa u kompletu ima dobar popust. Promenio Decembar 17, 2024 član aca-pn Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2051 Napisano Decembar 22, 2024 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stalno se jave neke ponude u vreme kad mi nije vreme. Pocela da me zeza komanda na mom 5.1, pa treba ga menjati. Zanima me jedna stvar ovde. Da li ovi sateliti mogu da rade zakaceni za vufer ili moraju preko nekog a/v ili pojacala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5610 Napisano Decembar 22, 2024 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, muljaz je napisao: Stalno se jave neke ponude u vreme kad mi nije vreme. Pocela da me zeza komanda na mom 5.1, pa treba ga menjati. Zanima me jedna stvar ovde. Da li ovi sateliti mogu da rade zakaceni za vufer ili moraju preko nekog a/v ili pojacala moze i jedno i drugo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Decembar 23, 2024 (promenjeno) Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, muljaz said: Stalno se jave neke ponude u vreme kad mi nije vreme. Pocela da me zeza komanda na mom 5.1, pa treba ga menjati. Zanima me jedna stvar ovde. Da li ovi sateliti mogu da rade zakaceni za vufer ili moraju preko nekog a/v ili pojacala Nisam probao, na vuferu ima analogni ulaz (činč) i izlaz za 4 zvucnika, pretpostavljam za prednje i zadnje, centralni nema gde da se priključi. Mada ne znam ni kako bi podesavao glasnocu izmedju satelita i vufera.... Po meni polovni AVR stvano nisu skupi da bi se neko zezao sa tim. Tek sad provalio da nisam stavio slike satelita Promenio Decembar 23, 2024 član aca-pn Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...