Kova45 297 Napisano Decembar 14, 2024 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawasaki ZZR500 1993 god. Trenutno na satu 43000km. Kod mene je 5 godina. Kupljen preko foruma, sa poznatom istorijom. Nikad nikakav problem sa njim nisam imao. Pratio me na nekoliko duzih putovanja i vozen je svakodnevno bez bilo kakvih kvarova. 500cc, 4 cilindra i 75 konja. Celokupnu istoriju mozete da procitate na forumu u sekciji Sport Touring - Kawasaki ZZR500. Zaista mazen i pazen. Na njemu je uradjeno sledece: - BOS auspuh 4u1 sa homologacijom (fenomenalno zvuk) - Ivanov povisen vizir - Sediste radjeno kod Srdjana - Kofer 48l Coocase (staju dve fullface kacige) sa punjacem za telefon, ugradenim stop svetlima i alarmom, zakljucava se preko daljinskog upravljaca. Uz njega idu i novi slajderi koji nikad nisu montirani i jos jedan nov filter vazduha. Ima malo ulubljenje na rezervoaru, nastalo kada je pretegao majstoru i on ga je naslonio na zid garaze. Na poslednjoj slici se jasno vidi. Kontakt: PP ili 062652883 Cena za kolege sa foruma - 1300e Sent from my PGT-N19 using Tapatalk 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano Decembar 14, 2024 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze ovo da se vozi sa A2 kategorijom, osim ako je registrovan na 35kw/46ks, inace lep motor, vredi te pare Promenio Decembar 14, 2024 član Disko Nindža 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Decembar 14, 2024 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno, sad sam proverio, mislio sam da se gleda po kubikazi. Moja greska. Sent from my PGT-N19 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1768 Napisano Decembar 15, 2024 Drug član, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi se svidja motor, za nekoga ko ulazi u moto svet savršen. Cena više nego korektna Sretna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5410 Napisano Decembar 15, 2024 Drug član, 1599 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Okle crn ram tih godina jbt ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Decembar 15, 2024 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic Louis ga prepoznaje u toj godini proizvodjnje sa crnim ramom... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5410 Napisano Decembar 15, 2024 Drug član, 1599 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Haha ..top. Kraljevi. Crni ram je must have ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1745 Napisano Decembar 15, 2024 Drug član, 894 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Darko Mihajlovic je napisao: Haha ..top. Kraljevi. Crni ram je must have ! ... ii crne simike, nikad nece izaci iz mode! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5410 Napisano Decembar 15, 2024 Drug član, 1599 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan prastaj , ne znam sta su simike.. mozda i znam , ali se kod nas zovu nekako drugacije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Decembar 15, 2024 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja U#rasmo coveku oglas, al dobro, pri vrhu je... Šimike=gilje=tike'pa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8197 Napisano Decembar 15, 2024 Drug član, 1722 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nemate pojma, naravno, kada ih niste nosili: muške, špicaste cipele. "Beži mali da ti ne napunim bulju šimikama"! Super ovaj Kawasaki! 3 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Decembar 15, 2024 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Motor kaparisan. Sent from my PGT-N19 using Tapatalk 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...