Srba021 21 Napisano Decembar 9, 2024 U prolazu, 16 postova Lokacija: Futog Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Pre dva meseca sam prodao Suzuki GS500 i kupio Dragicu. Kada se dooobro zagrejala videli su se problemi.. Ako vas interesuje kako, ostanite uz moj blog 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 246 Napisano Decembar 17, 2024 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, gde je taj blog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srba021 21 Napisano Decembar 17, 2024 U prolazu, 16 postova Lokacija: Futog Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan @zhexNikako da pocnem Sto problema,sitnih za sad ali se nakupilo. Falilo mu je ljubavi Bez mog druga @NoX2SRkoji je svoj motor u sraf rasklopio sam ne bih krenuo Neutral switch slinavi, problem oko gumica i cekanja delova. Stavio sam silikonske da duze traju i napravio sam parce flaha da se bolje stegne. Od delova ovde nema nista, sve se porucuje.. ceka ,jako smara to.. poklopac kod neutral switch-a sam jedva skinuo korodirao je ,ociscen je i ofarban. Naseo sam na pricu od prodavca motora, kupio sam ga ali kao sto sam vec napisao, ima dosta sitnica i delovi se cekaju. Ovih dana stizu nove informacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 246 Napisano Decembar 17, 2024 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam informisan, to je prilično čest problem kod Dragica. A po pravilu, "sitnice" po rečima vlasnika nkada nisu sitnice. Samo polako, to je baš lep i zahvalan motor kad se sredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Jul 21 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro i dokle si stigao sa motorom, na kraju kakav da li si zadovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srba021 21 Napisano Jul 21 U prolazu, 16 postova Lokacija: Futog Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju sam prodao Dragicu . Sve sam sredio na njoj i shvatio da motor nije za mene. Tip top je. Nadam se da ce se drugi vlasnik lepo navozati sa njom.Kupio sam joj nove gume,akumulator, regler.. Nije mi punio akumulator, namotaje(Nove imam nisam ih montirao ako nekome treba,prodajem ih) , kupio sam fabricki auspuh (i on je na prodaju) . Semering kardana sam zamenio( porucio sa Ebay-a posto ovde nema) , remontovane su vile prednje. Bas sve sve sve je uradjeno za sebe ali eto.. Ako nekome treba neka informacija u vezi Drag stara neka me slobodno kontaktira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Jul 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ti si ga sredio maks za tebe i onda si ga prodao... Zasto? Koje je godiste i koja je cena ? Promenio Jul 21 član mkrle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srba021 21 Napisano Jul 21 U prolazu, 16 postova Lokacija: Futog Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto sam skontao da nije to za mene. 1998. Prodao sam ga pocetkom jula. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Jul 21 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan aha ok, hajde posto mene zanima taj motor ako nije frke neki detalj oko kvaliteta same voznje a i posto imas iskustva na sta treba da povedem racuna prilikom kupovine. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srba021 21 Napisano Jul 21 U prolazu, 16 postova Lokacija: Futog Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan Javi mi se privatno. Ili na instagram: i.am.srba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Jul 21 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan poslat zahtev brate veliki pozzZZZzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...