Jump to content

Moto Zajednica

Klupa za vežbanje - benč

Recommended Posts

• Zainteresovan, 751 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL650

Kolege, kupio bih neku klupu - benč za vežbanje, po mogućstvu univerzalnu, koja može biti i kosa i ravna, ili na kraju krajeva i neku kosu klupu za trbušnjake, pa ću je ja prilagoditi svojim potrebama.  Vrlo je poželjno da bude sklopiva.

Treba mi za rekreativnu, kućnu upotrebu, ništa profesionalno ili ojačano, bez onih stalkova za šipke, samo klupa. Stanje nije presudno, samo da nije polomljena, a tapacirung bi ja odradio ako treba.

Ako neko ima, a služi mu kao ofinger za garderobu ili stalak za cveće, rado bih mu olakšao muke i oslobodio mu prostor, uz adekvatnu novčanu naknadu, a na obostrano zadovoljstvo.  😀

Ako je u Beogradu ili negde na potezu  Leskovac- Bgd, ja bi je preuzeo lično, vrlo često sam na toj relaciji.

Kontakt može ovde, pp ili na tel. 064/8656-988  Saša

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 236 postova
  • Motocikl: CBR 1100XX

Imas na KP lika iz Cente (ka Zrenjaninu) koji pravi te stvari, koristim njegovu klupu i podesivi stalak (moze da se spusti da bude za bench, i da se podigne da se radi rame ili cucanj).

• Hvala 1

• Svrati ponekad, 89 postova
  • Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006

Skoro sam trazio slicnu pricu i sada pogledam, nemaju na stanju, ali sam ti pronasao ovaj oglas..

WWW.HALOOGLASI.COM

Univerzalna podesiva klupa Energetics UB-1000, klupa za tegove, crna Samo jos jedna na stanju ! ! ! Klupa za...

U sustini skroz ok klupa, ja sam je uzeo u intersportu za 7000 

Uglavnom za tu kucnu varijantu skroz ok, nije neki debeli tapacirung, ali sto se kaze, ne spavas na njoj 😃 a i eto, ako imas opcije, sam ces zameniti nekad.

Ja imam 183/80kg i za tu neku visinu tezinu mislim da je ok, ali bih rekao da je za to knap, ne bih preporucio za vise od toga.

Mogu poslati jos neku sliku ako ti bude trebalo, ili video, ako bude znacilo pre nego kupis.

Ima opciju uspravne, ravne, kose, i kontra kose pozicije..

Promenio član demo0007

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja