Predator016 1139 Napisano Decembar 6, 2024 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, kupio bih neku klupu - benč za vežbanje, po mogućstvu univerzalnu, koja može biti i kosa i ravna, ili na kraju krajeva i neku kosu klupu za trbušnjake, pa ću je ja prilagoditi svojim potrebama. Vrlo je poželjno da bude sklopiva. Treba mi za rekreativnu, kućnu upotrebu, ništa profesionalno ili ojačano, bez onih stalkova za šipke, samo klupa. Stanje nije presudno, samo da nije polomljena, a tapacirung bi ja odradio ako treba. Ako neko ima, a služi mu kao ofinger za garderobu ili stalak za cveće, rado bih mu olakšao muke i oslobodio mu prostor, uz adekvatnu novčanu naknadu, a na obostrano zadovoljstvo. Ako je u Beogradu ili negde na potezu Leskovac- Bgd, ja bi je preuzeo lično, vrlo često sam na toj relaciji. Kontakt može ovde, pp ili na tel. 064/8656-988 Saša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 363 Napisano Decembar 6, 2024 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Imas na KP lika iz Cente (ka Zrenjaninu) koji pravi te stvari, koristim njegovu klupu i podesivi stalak (moze da se spusti da bude za bench, i da se podigne da se radi rame ili cucanj). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 89 Napisano Decembar 15, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam trazio slicnu pricu i sada pogledam, nemaju na stanju, ali sam ti pronasao ovaj oglas.. Univerzalna Klupa Podesiva WWW.HALOOGLASI.COM Univerzalna podesiva klupa Energetics UB-1000, klupa za tegove, crna Samo jos jedna na stanju ! ! ! Klupa za... U sustini skroz ok klupa, ja sam je uzeo u intersportu za 7000 Uglavnom za tu kucnu varijantu skroz ok, nije neki debeli tapacirung, ali sto se kaze, ne spavas na njoj a i eto, ako imas opcije, sam ces zameniti nekad. Ja imam 183/80kg i za tu neku visinu tezinu mislim da je ok, ali bih rekao da je za to knap, ne bih preporucio za vise od toga. Mogu poslati jos neku sliku ako ti bude trebalo, ili video, ako bude znacilo pre nego kupis. Ima opciju uspravne, ravne, kose, i kontra kose pozicije.. Promenio Decembar 15, 2024 član demo0007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...