Jump to content

Moto Zajednica

Honda NC 750x 2025

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova
On 4/6/2026 at 7:15 PM, Vlajko95 said:

Pozdrav drustvo. Da li ima neko od vas ovde da je pazario na sajmu u Beogradu novu hondu nc750x?

Ja sam kaparisao sivu (gray mat), po recima prodavca nova boja za 2026god. Od dodatne opreme sam uzeo poboljsano sediste vozaca, centralni stender i USB prikljucak. 

E sad meni je receno da ce masina stici krajem aprila, pa me zanima ako ima neko od vas da ceka sta su vama rekli sto se roka isporuke tice?🙂

Pozdrav,

Ja sam kaparisao ali ne na sajmu nego u februaru. Tako su i meni tada rekli, međutim po informacijama koje imam od dilera Car Box iz Niša, prva tura im stiže u prvoj polovini aprila za one koji su ranije kaparisali a za ostale krajem aprila. Koliko te je koštao za vreme sajma?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Honda NC750x
Pre 2 sati, andra je napisao:

Pozdrav,

Ja sam kaparisao ali ne na sajmu nego u februaru. Tako su i meni tada rekli, međutim po informacijama koje imam od dilera Car Box iz Niša, prva tura im stiže u prvoj polovini aprila za one koji su ranije kaparisali a za ostale krajem aprila. Koliko te je koštao za vreme sajma?

9.200e osnovna varijanta sa DCT menjacem, sto se tice opreme imao sam 10% popusta i besplatnu ugradnju na to za sta sam se odlucio.. 

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja