andra 4 Napisano Sreda u 09:47 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 4/6/2026 at 7:15 PM, Vlajko95 said: Pozdrav drustvo. Da li ima neko od vas ovde da je pazario na sajmu u Beogradu novu hondu nc750x? Ja sam kaparisao sivu (gray mat), po recima prodavca nova boja za 2026god. Od dodatne opreme sam uzeo poboljsano sediste vozaca, centralni stender i USB prikljucak. E sad meni je receno da ce masina stici krajem aprila, pa me zanima ako ima neko od vas da ceka sta su vama rekli sto se roka isporuke tice? Pozdrav, Ja sam kaparisao ali ne na sajmu nego u februaru. Tako su i meni tada rekli, međutim po informacijama koje imam od dilera Car Box iz Niša, prva tura im stiže u prvoj polovini aprila za one koji su ranije kaparisali a za ostale krajem aprila. Koliko te je koštao za vreme sajma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlajko95 2 Napisano Sreda u 11:57 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, andra je napisao: Pozdrav, Ja sam kaparisao ali ne na sajmu nego u februaru. Tako su i meni tada rekli, međutim po informacijama koje imam od dilera Car Box iz Niša, prva tura im stiže u prvoj polovini aprila za one koji su ranije kaparisali a za ostale krajem aprila. Koliko te je koštao za vreme sajma? 9.200e osnovna varijanta sa DCT menjacem, sto se tice opreme imao sam 10% popusta i besplatnu ugradnju na to za sta sam se odlucio.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...