Jump to content

Moto Zajednica

Nissan Note 1.4 2008

Recommended Posts

• Drug član, 959 postova
  • Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N

Kako sam kupio Hondu Accord, a gospodja odlucila da predje na mog Seat Leona, njen mezimac ide na doboš...

Nissan Note, ‚1.4 benzin, 2008 godiste, presao 208.000km

registrovan do 8.2025, poslednji mali servis odradjen na 202.000km

04.2024 sam stavio nov akumulator, poseduje 2 seta odlicnih guma (trenutno su na felnama letnje gume)

imam i neku 2din multimediju sa navigacijom koju sam stavio pa skinuo jer se gospodji vise svidjao fabricki radio, i imam i nemontirane parking senzore sa rikverc kamerom...

auto je u vise nego pristojnom stanju, nije NOV,NOV,NOV,NOV i baba vozila do pijace...skoro sam isao sa njim do ZG, jer u potpiunosti verujem da me nece izneveriti negde usput.

unutra i spolja sve sto je bilo fabricki sivo je prebaceno u narandzasto folijom...

Auto smo kupili pre 4 godine od prijatelja sa ako se dobro secam 160k na satu, a on ga uvezao dve godine ranije za svoju gospodju...

ono sto znam da treba da se uradi, je da se po zameni guma uradi optika, i nesto zatandzrče auspuh...

Cena 3500e

kacim sad dve reprezentativne fotke da vas navučem, a potrudicu se da ga popodne slikam iz svih uglova kako dolikuje krštenom oglasu :)

IMG_4326.jpg

IMG_4325.jpg

Promenio član zlig0r
  • Sviđa mi se 8

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 4820 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4

Nissan Note mislim da koristi identičan motor kako moja Mirka (Nissan Micra) odličan motor koji može da pregazi puno i ne znam kako je u Note, ali meni troši između 5,2 - 5,5 litara. Čisto ako nekom znači, da pohvalim taj motor. 

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Drug član, 959 postova
  • Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N

otišla Nota…i to našem bećaru sa foruma…bolje nije moglo :)

Promenio član zlig0r
  • Sviđa mi se 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja