zlig0r 1929 Napisano Novembar 19 (promenjeno) Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam kupio Hondu Accord, a gospodja odlucila da predje na mog Seat Leona, njen mezimac ide na doboš... Nissan Note, ‚1.4 benzin, 2008 godiste, presao 208.000km registrovan do 8.2025, poslednji mali servis odradjen na 202.000km 04.2024 sam stavio nov akumulator, poseduje 2 seta odlicnih guma (trenutno su na felnama letnje gume) imam i neku 2din multimediju sa navigacijom koju sam stavio pa skinuo jer se gospodji vise svidjao fabricki radio, i imam i nemontirane parking senzore sa rikverc kamerom... auto je u vise nego pristojnom stanju, nije NOV,NOV,NOV,NOV i baba vozila do pijace...skoro sam isao sa njim do ZG, jer u potpiunosti verujem da me nece izneveriti negde usput. unutra i spolja sve sto je bilo fabricki sivo je prebaceno u narandzasto folijom... Auto smo kupili pre 4 godine od prijatelja sa ako se dobro secam 160k na satu, a on ga uvezao dve godine ranije za svoju gospodju... ono sto znam da treba da se uradi, je da se po zameni guma uradi optika, i nesto zatandzrče auspuh... Cena 3500e kacim sad dve reprezentativne fotke da vas navučem, a potrudicu se da ga popodne slikam iz svih uglova kako dolikuje krštenom oglasu Promenio Novembar 19 član zlig0r 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Novembar 20 Ne silazi, 4820 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Nissan Note mislim da koristi identičan motor kako moja Mirka (Nissan Micra) odličan motor koji može da pregazi puno i ne znam kako je u Note, ali meni troši između 5,2 - 5,5 litara. Čisto ako nekom znači, da pohvalim taj motor. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Novembar 27 (promenjeno) Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan otišla Nota…i to našem bećaru sa foruma…bolje nije moglo Promenio Novembar 27 član zlig0r 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...