Jump to content

Moto Zajednica

Kako stavljate kacigu (bajka zvana "Lečić i Conprosta")

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 67 postova
  • Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK

Da li ste skoro videli reklamu sa Branislavom Lečićem za Conprostu? Realno, kad nabaci onu kacigu u sekundi ja se samo mislim - ili je tri broja veća ili on nema uši. Možda previše očekujem ali kad u reklami glumataš motociklistu valjda bar nekoga pitaš ima li smisla to što radiš. Ovako klincima (osim što misle da kad voziš motor imaš i problema sa prostatom - izvinjavam se muškoj populaciji) usadjuju uverenje da je ok kupiti kacigu koju možeš da nabaciš na glavu kao laso. Možda grešim i neko od vas može da mi potvrdi Lečićev talenat i da je pitanje samo tehnike a da veličina (u ovom slučaju kacige) nije bitna.

Molim one koji reklamu nisu videli da istu pogledaju pre komentarisanja.

Da ne bude da novozapočeta tema nema poentu, meni je lično najviše pomogao video na YouTube-u "How To Put On And Take Off A Motorcycle Helmet", puno vežbe a definitivno pomaže i podkapa. Najbolje svilenkasta.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1165 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07

Upravo sam pogledala reklamu. Na isti način nabacujem kacigu, ne odozgo na dole nego baš kao Bane otpozadi ka napred (tako su mi pokazali u moto prodavnici i ostade mi navika). Sa potkapom bude skoro isto brzo, ako me uši ili kosa ne poremete. :takoje: Posle preostaje još jedan poduhvat za bradu, da se fino našteluje vidno polje. :jee:

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 421 postova
  • Motocikl: k9

Ma prevelika mu je kaciga, nema sanse onako brzo da je navuce. Ili mu je neka star, razgazena, ali to onda nije dobra kaciga. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja