badzabajker 89 Napisano Novembar 8 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima na prodaju prednji štender, dolazi u obzir i onaj što ide na dno trougla volana pa da mogu i viljuške da se skidaju Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1056 Napisano Novembar 8 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti treba da nesto majstorises, na par dana, ja mogu da ti pozajmim. Ne prodajem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Novembar 8 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti treba da nesto majstorises, na par dana, ja mogu da ti pozajmim. Ne prodajem. Hvala drug, živ bio sto godina , volim da imam svoje ..., boles čim nešto moram da pozajmim odma odem i kupim.Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...