Bogdan1 4 Napisano Novembar 6 U prolazu, 14 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Piaggio zip 50ccm 2T Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam usisnu granu na Piaggio zip 50ccm 2T Base i evo šta sam video.Da li je ovi blokada ili nešto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogdan1 4 Napisano Novembar 7 U prolazu, 14 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Piaggio zip 50ccm 2T Prijavi odgovor kao problematičan Ispostavilo se da je taj deo,valjak, tu gde je iz nekog razloga.Naime on navodno poboljšava protok smeše u cilinder. Naručio sam novi koji nema taj dodatak. Da li će biti neke osetne razlike u vožnji neznam.Naravno ide i nova prirubnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Novembar 7 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Difuzor vazduha. Stavi flasu i iza nje svecu. Ako duvas sa suprotne strane ('kroz flasu') ugasices svecu. To je taj princip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogdan1 4 Napisano Novembar 15 U prolazu, 14 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Piaggio zip 50ccm 2T Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam novu prirubnicu i lamele bez tog difuzora vazduha. Skinuo sam i blokadu sa auspuha( koja se navodno nalazi u ovoj luli,vidi sliku). Pojvio se jedan problem.Scooter je mnogo GLASAN,prosto URLA. Šta može da bude razlog toga i kako to ispraviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...