Sanel 0 Napisano Decembar 13, 2024 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijatelji od maja mjeseca sam uzeo f900 gsa, i napravio sam nepunih 5000 KM. Motor je meni odličan kocnice su ok jos u dinamic modu ubada. Svida mi se kako plovi, sto se tice grijanja motora to sam primjetio u gradskoj voznji. Ali ipak radi se o motoru kojeg kad upalis treba potrositi rezervoar goriva. Jedino sto sam primjetio neki dan da mi fali ulja, cak ispod minimuma, e sad je li ga on potrosio ili ovi na prvom servisu nisu dovoljno usuli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Decembar 13, 2024 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Imas dual sump agregat. Mora se ispostovati procedura merenja ulja (full zagrejan - najbolje posle voznje - sacekati 1min da odmori pa se onda proveri na ravnom). Iopet neces biti siguran da li si izmerio kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2766 Napisano Decembar 13, 2024 Drug član, 1197 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao mud gard za 13 dana sa ali ekspresa (opcija tracking available).Cena 9.5 eur plastika 10/10 bez preterivanja. Dilema koja me muči trenutno je da li da zalepim sa nekim jačim lepkom za postojeći blatobran ili da ipak bušim rupe na istom i učvrstim sa ovim plastičnim nitnama koje idu uz proizvod?? Izbegao bih bušenje nove igračke ako može..Mislim da sam video da je kolega @N.F.S. samo lepio..Možda se varam?Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2766 Napisano Decembar 13, 2024 Drug član, 1197 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Sanel je napisao: Pozdrav prijatelji od maja mjeseca sam uzeo f900 gsa, i napravio sam nepunih 5000 KM. Motor je meni odličan kocnice su ok jos u dinamic modu ubada. Svida mi se kako plovi, sto se tice grijanja motora to sam primjetio u gradskoj voznji. Ali ipak radi se o motoru kojeg kad upalis treba potrositi rezervoar goriva. Jedino sto sam primjetio neki dan da mi fali ulja, cak ispod minimuma, e sad je li ga on potrosio ili ovi na prvom servisu nisu dovoljno usuli. Pozdrav,kolega nisam primetio navedene probleme ma da ja vozim f900 GS (a ne bi smelo da se razlikuje mnogo GS od GSA).U kom si servisu radio prvi servis?Postoje određena mesta koja nisu baš "na glasu". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sanel 0 Napisano Decembar 13, 2024 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam kod Tomić Mostar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2766 Napisano Decembar 13, 2024 (promenjeno) Drug član, 1197 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Za njih ne znam,vidim da rade samo auto program,nisam uspeo moto ponudu da nađem,čak i zakazivanje servisa nedozvoljava za motor (samo za auto da). Najbolje je da se obratiš njima sa tim problemom ili nađeš ovlašćeni servis koji se bavi baš motorima BMW marke. Možda i pogrešno sprovodiš postupak merenja,pokušaj kako je opisano u uputstvu: Promenio Decembar 13, 2024 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sanel 0 Napisano Decembar 13, 2024 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Džim Džarmuš je napisao: Za njih ne znam,vidim da rade samo auto program,nisam uspeo moto ponudu da nađem,čak i zakazivanje servisa nedozvoljava za motor (samo za auto da). Najbolje je da se obratiš njima sa tim problemom ili nađeš ovlašćeni servis koji se bavi baš motorima BMW marke. Možda i pogrešno sprovodiš postupak merenja,pokušaj kako je opisano u uputstvu: Hvala, drzati Cu se uputstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...