severian 16903 Napisano Octobar 21 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Husqvarnu 701 enduro. 18000km. Motor je kupljen nov u Srbiji, od ovlašćenog distributera (Kompp), ja sam vlasnik. Motor dolazi uz oba originalna ključa i kod karticu. Registrovan je do kraja Avgusta 2025. godine. Ovo je poslednji, tj. aktuelni model ovog motocikla. Poseduje modove vožnje (asfalt, enduro), quick shifter i bliper (dakle, promena brzina bez kvačila i na gore i na dole), indikaciju brzina, najaktuelniju verziju softvera itd. Motor je vanredno dobro održavan. Motor je moj, održavan je za sebe, uvek samo najkvalitetnijim delovima. Svi potrošni delovi su u izuzetnom stanju (lanac, lančanici, pločice, nov oem Husqvarna akumulator, novi Husqvarna oem gripovi, ogibljenje itd). Continental TKC80 dual sport gume, praktično kao nove. Uz motor dajem i Michelin Tracker zadnju terensku gumu (za one kojima je i to bitno). Uz motor ide i: LED far, sa led dnevnim svetlom (originalni far dobijate uz motor!) Heavy duty set kvačila PUIG tinted vizir (možda najbolja varijanta vizira za ovaj model, potpuno eliminiše vetar na grudima) Dual sport prenos, lanac i lančanici (originalni prenos dobijate uz motor!) Perun ojačanje osovine i šrafova rezervoara (slaba tačka ovog modela, rešena 100%) Motor je profesionalno remapiran: savršeno ponašanje na nižim obrtajima, bez sitnih cimanja karakterističnih za Euro5 motocikle! Ručno i automatsko uključivanje svetala Ručno i automatsko uključivanje hlađenja, sa signalnom diodom Ultra heavy duty unutrašnja guma (4mm) i rim lok Ručke za suvozača KN perivi filter vazduha (originalni filter je u motoru, možete menjati po želji) Dugi rep (ako ga iz nekog razloga želite:) Zadnja guma Michelin Tracker Motor je u potpunosti sređen, nisu potrebne nikakve dorade, ABS donglovi ili fuel donglovi i ostale kerefeke popularne po Internetu. Predstavlja zaokružen i dorađen paket, u mnogim detaljima napredniji od novog. Prenos je obavezan. Zamene me ne zanimaju, hvala. CENA 8350 Eur Svi razgovori o ceni su mogući isključivo uživo, prilikom gledanja motora. Hvala! Kontakt: PP ili na 061 247 5088 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Octobar 21 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano Octobar 21 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta planiraš posle ovoga, ako planiraš ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Octobar 22 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad prestanem da planiram, znači da sam krep'o 3 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Octobar 29 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena, 8350eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Novembar 13 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...