Jump to content

Moto Zajednica

Servis u Mostaru

Recommended Posts

• Drug član, 1011 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000.

Pisem ovde jer se nadam da je mozda vidjeniji deo foruma.

Zeza me motor u Mostaru, da li neko ima neku preporuku za ovdasnji servis?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1011 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000.

Rešeno bez pomoći majstora, jer ih je bilo jako teško ujuriti, pogotovu dok ti se motor gasi svaki čas. 

Naravno, glupost je bila u pitanju - kako smo ušli u Mostar, krenuo je da se gasi bez nekog pravila, tako da sam se nekako dovukao do smeštaja. Malo je radio, dosta sam ga gurao i imao sreću da zastanem da se odmorim ispred jedne gajbe gde sam video 3 čoveka i tonu alata. Proverili smo punjenje i akumulator i oba su billa tačno kako treba, pa sam i dalje ostao bez konkretne ideje šta može biti problem, ali sam bar bio na par minuta od smeštaja. Svakako je slutilo na struju, što i nije čudo s obzirom da nas je kiša tukla taj ceo dan, od polaska iz Sarajeva preko Travnika, Bugojna i Tomislavgrada i stala je tek na spustu u Mostar...

Sutradan ujutru sam otišao u Biker Garage (opet malo vožnje, dosta guranja) koja je bila zatvorena, pa sam se uputio u M17 na drugom kraju grada i na putu ka tamo zastade jedan momak, Nikola na Dukatiju, da pita jel sve u redu. Odosmo kod njegovog drugara tu blizu, opet proverili akumulator i nastavih dalje ka M17. Videvši da mi je opet stao motor, rešiše da me isprate do servisa.

U tom putu sam počeo da primećujem neko pravilo kad se motor gasi i skapirao da ima veze sa položajem kormana. Uz malo čačkanja, momci pipnuše jednu žičicu koja ide u bravu i shvatismo da gubi kontakt na tom mestu. 

Problem rešen uz dve plastične vezice podvezane tako da drže džek na mestu i put nastavljen dalje bez problema :jee1:

Veliku zahvalnost dugujem Nikoli i Jureu, momcima koji su napipali problem 💪

• Sviđa mi se 19
  • Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja