Forsberg 4706 Napisano Octobar 18, 2024 Drug član, 1011 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Pisem ovde jer se nadam da je mozda vidjeniji deo foruma. Zeza me motor u Mostaru, da li neko ima neku preporuku za ovdasnji servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8158 Napisano Octobar 18, 2024 Drug član, 1716 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da si već izguglao M17Moto i Mo-Moto? Valjda će se javiti neko iz Mostara i okoline... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8158 Napisano Octobar 19, 2024 Drug član, 1716 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Šta je bilo motoru, jel si uspeo da rešiš? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4706 Napisano Octobar 21, 2024 Drug član, 1011 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Rešeno bez pomoći majstora, jer ih je bilo jako teško ujuriti, pogotovu dok ti se motor gasi svaki čas. Naravno, glupost je bila u pitanju - kako smo ušli u Mostar, krenuo je da se gasi bez nekog pravila, tako da sam se nekako dovukao do smeštaja. Malo je radio, dosta sam ga gurao i imao sreću da zastanem da se odmorim ispred jedne gajbe gde sam video 3 čoveka i tonu alata. Proverili smo punjenje i akumulator i oba su billa tačno kako treba, pa sam i dalje ostao bez konkretne ideje šta može biti problem, ali sam bar bio na par minuta od smeštaja. Svakako je slutilo na struju, što i nije čudo s obzirom da nas je kiša tukla taj ceo dan, od polaska iz Sarajeva preko Travnika, Bugojna i Tomislavgrada i stala je tek na spustu u Mostar... Sutradan ujutru sam otišao u Biker Garage (opet malo vožnje, dosta guranja) koja je bila zatvorena, pa sam se uputio u M17 na drugom kraju grada i na putu ka tamo zastade jedan momak, Nikola na Dukatiju, da pita jel sve u redu. Odosmo kod njegovog drugara tu blizu, opet proverili akumulator i nastavih dalje ka M17. Videvši da mi je opet stao motor, rešiše da me isprate do servisa. U tom putu sam počeo da primećujem neko pravilo kad se motor gasi i skapirao da ima veze sa položajem kormana. Uz malo čačkanja, momci pipnuše jednu žičicu koja ide u bravu i shvatismo da gubi kontakt na tom mestu. Problem rešen uz dve plastične vezice podvezane tako da drže džek na mestu i put nastavljen dalje bez problema . Veliku zahvalnost dugujem Nikoli i Jureu, momcima koji su napipali problem 19 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...