rex 432 Napisano Octobar 16 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan potreban mi je prevoz motora iz kg u ćupriju kod majstora.dali neko radi i koja bi bila cena.motor je neispravan al sklopljen.ponude ovde ili na viber 0638419088.motor je kawasaki vn 800 težina oko 250kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4604 Napisano Octobar 16 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Srećko Kragujevac 064/150-46-95 Meni je dovezao CBR-ku iz Kragujevca za Leskovac, moja preporuka! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1358 Napisano Octobar 16 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan @rex izvini sto pitam, ako nije tajna kod kog majstora iz Ćuprije se vozi motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Octobar 16 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan mislim da se zove Ari.drugar kaže da je ok lik.a meni motor ubio ludak u Budvi pa da vidim šta dalje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Octobar 16 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan rešeno.hvala na pomoći 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...