Limeni67 281 Napisano Octobar 21 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 10. 2024. at 12:34, medic357 je napisao: Dobro, znaci u principu ono sto sam i sam znao, dosada + vetar. Sad je malo lakse, pomislio sam mozda da se ne krije neki drugi razlog koji meni nije ocigledan. Hvala svima na razjasnjenju! Ima i drugi razlog Autoput dodatno troshi gume motocikla. To se desava zbog drugacije granulacija asfalta i povecanog zagrijavanja gaznog sloja motogume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Octobar 21 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Može delimično da se reši. Kad ti se prispava, voziš slalom... Dva u jedan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2500 Napisano Octobar 21 (promenjeno) Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Pošao sam na Divčibare, i išao sam delom auto puta, od Ča ka Ljigu, i kako je deonica bila završena samo do mesta Dići, čim sam sišao sa AP, ugasio mi se motor. Pogledao sam, i video da je glavni osigurač. U MZ-u sam imao komplet osigurača rezervnih, ali u Suzani jok. Bilo je rano ujutru, i video sam da u blizini ima strugara, pa sam zamolio čoveka da mi da parče licnaste žice tj. provodnika, izvadio nekoliko licni, okrpio i nastavio dalje, pa sam na pumpi u Lljigu kupio komplet osigurača. Pomislio sam da sam ipak imao sreće da mi se to nije desilo na auto-putu. --- Inače posle mi se još jednom, kada sam se vraćao iz ribolova, sa Gružanskog jezera, motor ugasio ispred Mrčajevaca. Sada sam imao rezervnih osigurača, ali sirena i migavci mi nisu radili do kuće. Oterao sam motor kod majstora, koji je nekoliko dana tražio kvar i sve pretresao, i onda na kraju sasvim slučajno (kako to obično biva) našao, da je neko ubacio u far ilikm/h ne sećam se tačno neku diodicu, kojoj je spao bulžir, pa je dohvatala do mase, i pravila zijan. Nije mi baš bilo prijatno, kada samo pomislio da je je moglo da se desi negde u preticanju, u krivinama ili sl. --- Skrenuo sam sa teme ili promašio istu, ali eto to me asociralo na jednu vožnju auto-putem, pozz! --- Promenio Octobar 21 član vujo032 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...