godovic 909 Napisano Octobar 3 Zainteresovan, 374 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ili radije bi da menjam za neke koje odgovaraju mom transalpu XL750. Zamena moguca i za druga moto oprema za taj motor uz moju doplatu. Cena 100e 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 232 Napisano Octobar 3 (promenjeno) Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji opcija da se pogledaju negde zbog dimenzija i montaze? Ja sam zainteresovan. Promenio Octobar 3 član OgiBG 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1645 Napisano Octobar 3 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo da potvrdim da su odlični i da pašu na Versys 650 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Octobar 29 Zainteresovan, 374 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...