Urban Rider 1394 Napisano Septembar 29 Zainteresovan, 669 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 9. 2024. at 9:24, azlatic je napisao: Da li je neko išao na neki od treninga bezbedne vožnje, iskustva, preporuke...?? U Beogradu znam za 2 treninga, jedan vodi Dr Vlada Jevtić iz Agencije za bezbednost motociklista, to je Smart moto trening, a drugi moto klub Bezbednost... Čuo sam par komentara da su obe škole dobre, pa sad ne znam koju bih stranu izabrao... Inače sam kupio online kurs kod Dr Vlade Jevtića, ima dosta video lekcija i dobre su, dosta su mi značile u razumevanju opasnosti koje vrebaju svakog motociklistu... Njegov kurs je jednodnevni, radi se na poligonu. Kod moto kluba Bezbednost se prvo petak veče ide na teoretski deo u učionicu a onda se u subotu ide na poligon... Neko mi je rekao da su oni bolji, da tu ima dosta policajaca i penzionisanih policajaca sa velikim iskustvom... Šta vi mislite o tim kursevima...?? Koji izabrati? O ovome je već pisano i u temi ispod ćeš verovatno naći sve što te zanima. Koristi pretragu pre pokretanja nove teme kako se informacije ne bi rasipale po raznim temama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Octobar 25 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan A sta sam ja danas pronasao.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5006 Napisano Octobar 25 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Facebook WWW.FACEBOOK.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...