Jump to content

Moto Zajednica

Trening bezbedne vožnje

Recommended Posts

• Zainteresovan, 669 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650
On 19. 9. 2024. at 9:24, azlatic je napisao:

Da li je neko išao na neki od treninga bezbedne vožnje, iskustva, preporuke...??

U Beogradu znam za 2 treninga, jedan vodi Dr Vlada Jevtić iz Agencije za bezbednost motociklista, to je Smart moto trening, a drugi moto klub Bezbednost...

Čuo sam par komentara da su obe škole dobre, pa sad ne znam koju bih stranu izabrao...

Inače sam kupio online kurs kod Dr Vlade Jevtića, ima dosta video lekcija i dobre su, dosta su mi značile u razumevanju opasnosti koje vrebaju svakog motociklistu... Njegov kurs je jednodnevni, radi se na poligonu.

Kod moto kluba Bezbednost se prvo petak veče ide na teoretski deo u učionicu a onda se u subotu ide na poligon... Neko mi je rekao da su oni bolji, da tu ima dosta policajaca i penzionisanih policajaca sa velikim iskustvom...

Šta vi mislite o tim kursevima...?? Koji izabrati?

O ovome je već pisano i u temi ispod ćeš verovatno naći sve što te zanima. Koristi pretragu pre pokretanja nove teme kako se informacije ne bi rasipale po raznim temama.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja