zmijasmuk 8 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri potrebna mi je pomoc oko izrade diplomskog rada.Tema je motocikli veoma opsirna ali potrebna mi je pomoc samo oko nekih teza.Potreban mi je razvoj ramova kod motocikala i neka resenja rama kao i sistem elasticnog oslanjanja (mislise na prednju,zadnju viljusku i zadnji amortizer).Mislim konkretno na neki sajt odakle to mogu da skinem moze cak i neka knjiga ili strucna literatura!Hvala u napred!Inace se nisam predstavio ja sm Marko iz Kragujevca i moje konjce je Suzuki XF 650 Freewind! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su braca pospala... Sutra je novi dan, a i najavili su lepo vreme.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 8 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sugradjanina i dobro dosao,nacices sigurno ovde sta ti treba nemoj da se sekiras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u skoli imao lekciju o jednom pokusaju montiranja ogibljena paralenog sa podlogom, koliko se secam koristili su De Carbon amortizer. Cini mi se da ga je Honda montirala na jednoj seriji. Trebao bih da pregledam auto magazine iz 80tih. Ali probaj malo da googlas pa mozda nadjes nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 6, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmijasmuk 8 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ovaj kawasaki z 250 sto je na slici bio je moj motor ja sam ga 2004god.prodao Vasketu taj motor je bukvalno bio za muzej prva boja bio je zelen ali staces kad covek ne zna!Pozdrav za sugradjanina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8671 Napisano Februar 6, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Kakwa kawa :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 6, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobrodosao! Ovaj podforum sluzi samo za predstavljanje. Za ono sto te muci otvori temu u Motorima ili Garazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...